відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми
03 сер, 2022 0 Коментарів 320 Переглядів

відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

2 серпня 2022 року в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми працівники Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар «Ризики нелегальної трудової міграції».
В заході взяла участь завідувач сектору Болехівського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мар’яна Гошовська.
Під час семінару фахівець з профорієнтації міської філії Наталія Юрів ознайомила учасників з поняттям «торгівля людьми», а також її наслідками та характерними ознаками. 
Сьогодні ця проблема є одним з найбільших злочинів, який порушує права і свободи людини. Жертвою торгівлі може стати будь-яка особа, незалежно від віку та статі. Щороку тисячі чоловіків, жінок і дітей потрапляють до рук торговців людьми в Україні та за кордоном.
Наприкінці заходу учасники отримали всю необхідну інформацію з питань легальної трудової міграції та протидії торгівлі людьми, а також контакти, за якими можна звернутися за безкоштовною допомогою.

Торгівля людьми — це не міф, це реальність

В рамках відзначення 18 жовтня Європейського дня боротьби з торгівлею людьми в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». Торгівля «живим товаром» є найбільш...

Вебінар «Запобігання трудовій міграції та торгівлі людьми»

29 липня 2020 року Болехівською міською філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено інформаційний вебінар на тему «Запобігання трудовій міграції та торгівлі людьми». Вебінар приурочено до відзначення Всесвітнього дня боротьби з...

Семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

З метою підвищення поінформованості та усвідомлення всіх небезпек, які можуть виникнути в процесі виїзду за кордон, усвідомлення важливості наслідків трудової міграції, спростування стереотипів, які склалися у суспільстві стосовно працевлаштування...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація