Як скористатися електронними сервісами служби зайнятості
15 вер, 2022 0 Коментарів 325 Переглядів

Як скористатися електронними сервісами служби зайнятості

На сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) можна отримати корисну інформацію щодо законодавчої бази, нормативно-правових актів, висвітлено новини, офіційні повідомлення та заходи, які проводяться службою зайнятості для населення.
В розділі «Громадянам» є можливість ознайомитися з переліком послуг, які надає служба зайнятості, інформацією для осіб з інвалідністю, порадами щодо відкриття власної справи. 
В розділі «Профорієнтація» - із послугами з професійної орієнтації, порадами щодо вибору професії, ознайомитись з «Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри» (https://profi.dcz.gov.ua), де можна пройти тестування і визначити рівень власних професійних інтересів, інтелекту та особистісні схильності до певного виду професійної діяльності; 
В розділі «Навчання» розміщено інформацію про ЦПТО ДСЗ, навчання за направленням служби зайнятості, тощо.
На вебсторінці Івано-Франківського обласного центру зайнятості (www.ifr.dcz.gov.ua), в розділі «Шукаю роботу», зазначивши професію, посаду, характер та місце роботи є можливість пошуку підходящої для Вас роботи та ознайомлення з переліком актуальних вакансій регіону. Також особи, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні мають можливість скористатися таким сервісом, як "Електронний кабінет шукача роботи", у якому можна: 
-    створити власне резюме;
-    уточнити заплановані та фактичні дати відвідування служби зайнятості; 
-    дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості та ін.
Також слід звернути увагу на такий сервіс державної служби зайнятості, як «Освітній портал Державної служби зайнятості» (https://skills.dcz.gov.ua), де можна пройти онлайн курси та дізнатися як знайти роботу своєї мрії, чи як започаткувати власний бізнес. Це пізнавально й корисно як для дорослих, так і для школярів-випускників.
Для відвідування філії/центру зайнятості громадяни можуть скористатися послугою "Електронна черга", обрати філію/центр зайнятості, зазначити мету, дату та час відвідування і отримати корисну для особи інформацію у зручний для неї час.
Отож, якщо ви шукаєте роботу обов’язково скористайтесь електронними сервісами служби зайнятості, які допоможуть вам зорієнтуватися на сучасному ринку праці.
Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33. 
Ми завжди раді вам допомогти!

Відділ організаційно-інформаційної роботи
та архівної справи 
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а
м.Івано-Франківськ,
76002
(0342) 755614
(066) 3711836

Де можна пройти онлайн тестування для визначення майбутнього професійного шляху?

Для того, щоб визначитися, який вид професійної діяльності вам більше підходить, оцінити власні здібності, інтереси та можливості, служба зайнятості пропонує пройти тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри»...

Де можна ознайомитися із актуальними вакансіями? Поради працівників служби зайнятості

Карантин кардинально змінив плани у всіх сферах нашого життя. Але чи варто боятися змін та не шукати нову роботу в цей період? Служба зайнятості пропонує скористатися рекомендаціями та порадами щодо ефективного використання джерел інформації про...

На сайті служби зайнятості роботодавці можуть пройти опитування щодо задоволеності наданням послуг

Івано-Франківський обласний центр зайнятості повідомляє, що на сайті Державної служби зайнятості роботодавці можуть пройти опитування щодо задоволеності наданням послуг. «Ми пропонуємо висловити свою думку про послуги, якими користувалися, а також...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація