ТОП 10 найзатребуваніших професій Прикарпаття
26 жов, 2022 0 Коментарів 378 Переглядів

ТОП 10 найзатребуваніших професій Прикарпаття

Від початку року до служби зайнятості Івано-Франківської області з потребою у підборі працівників звернулося понад 4 тис. роботодавців, які подали до служби зайнятості 11,6 тис. вакансій.
    Серед найзатребуваніших - представники таких професій:
продавець продовольчих товарів;
водій автотранспортних засобів;
кухар;
продавець-консультант;
бухгалтер;
швачка;
продавець непродовольчих товарів;
адміністратор;
 касир торговельного залу;
 сестра медична (брат медичний).
    Якщо ви також маєте потребу в працівниках або ж шукаєте роботу, зверніться в будь-яку філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості чи Івано-Франківський міський центр зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням http://surl.li/cbiiq).
    Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).
    Також ви можете переглянути актуальні вакансії на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням http://surl.li/cbccq  або на телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota.
    Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.
Звертайтесь. Ми завжди раді вам допомогти!

Відділ організаційно-інформаційної роботи
та архівної справи 
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а
м.Івано-Франківськ, 
76002
(0342) 755614
(066) 3711836

Актуальні вакансії Прикарпаття під час воєнного стану

Станом на 18 березня 2022 року в базі даних обласної служби зайнятості налічується 474 актуальні вакансії. Найбільша кількість вакансій: Івано-Франківський міський центр зайнятості – 203, Яремчанська міська філія – 78, Калуська міськрайонна філія –...

ТОП-10 професій, по яких кількість вакансій є найбільшою на Прикарпатті

У січні-жовтні 2021 року роботодавці проінформували службу зайнятості Прикарпаття про наявність 19,0 тис. вакансій. Структура вакансій за видами економічної діяльності була наступною: 22% вакансій пропонувалося в оптовій та роздрібній торгівлі; 19%...

Фахівців яких професій потребують прикарпатські роботодавці

З початку року послугами Івано-Франківської обласної служби зайнятості скористалися 30,5 тис. осіб, які мали статус безробітного. За цей період було працевлаштовано 18,8 тис. осіб. У січні-вересні 2020 року в базі даних служби зайнятості Прикарпаття...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація