В Держпродспоживслужбі відбувся круглий стіл із керівниками  закладів  фізичної культури та спорту Івано-Франківська
25 чер, 2020 0 Коментарів 431 Перегляд

В Держпродспоживслужбі відбувся круглий стіл із керівниками закладів фізичної культури та спорту Івано-Франківська

24 червня відбулась робоча зустріч начальника та фахівців Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини із керівниками закладів фізичної культури та спорту міста Івано-Франківська.
Під час зустрічі, що мала формат круглого столу, було обговорено протиепідемічні вимоги до організації роботи згаданих закладів, з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції   (COVID-19). 
Згідно рішення  Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, спортивні клуби та фітнес-зали області відновили роботу з 17 червня за умови суворого дотримання протиепідемічних заходів. На сьогодні Держпродспоживслужбою проведено моніторингові відвідування та обстеження 6 закладів фізичної культури міста, суттєвих порушень не виявлено; в кожному окремому випадку надано рекомендації та поради щодо покращення організації роботи.
В ході спілкування було наголошено на обов’язковому проведенні температурного скринінгу працівникам та клієнтам спортклубів, дезінфекції тренажерів та інвентаря після кожного відвідувача, забезпеченні соціального дистанціювання та обмеження щодо одночасного перебування клієнтів під час індивідуальних та групових занять тощо.
В підсумку було прийнято рішення про подальшу співпрацю. 
Моніторингові відвідування  закладів фізичної культури та спорту будуть тривати  на Івано-Франківщині до закінчення карантину.

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини: перевірки стануть жорсткішими із залученням ЗМІ та

Після послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19,показники захворюваності населення Івано-Франківщини стабільно зростають, а загальна епідемічна ситуація в області залишається...

Про дотримання протиепідемічних вимог в закладах фізичної культури та спорту

На Прикарпатті відновлять роботу спортивні клуби та фітнес-зали. Таке рішення прийняли 17 червня 2020 року на позачерговому засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Однак, дані заклади...

Будьмо відповідальними: порушення протиепідемічних вимог призведене до зняття пом’якшувальних

З початку травня в Україні та Прикарпатті відбулось уже декілька етапів послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19. З травня в Івано-Франківській області працюють агропродовольчі...

0 Коментарів

Авторизація