Тижневик імунізації в КНП «ЦПМД»БМР
05 травень, 2023 0 Коментарів 206 Переглядів

Тижневик імунізації в КНП «ЦПМД»БМР

Адміністрація КНП «ЦПМД» БМР інформує що у нашому медичному закладі закінчився тиждень імунізації.
У цьому тижні ми проводили імунізацію проти різних інфекційних захворювань, включаючи covid-19, грип, кашлюк, дифтерію, правець, гепатит А та В, кору, краснухи, паротиту та інші захворювання, які можуть призвести до серйозних ускладнень і загрози для життя.
Наш заклад провів наступні заходи у рамках тижня імунізації:
Було проведено інформаційну кампанію про важливість імунізації. Ми розповсюджували інформаційні матеріали, проводили роз'яснювальну роботу та розміщували публікації у соціальних мережах.
Забезпечили консультації для пацієнтів з приводу імунізації, щоб допомогти їм зрозуміти важливість та безпечність процедури, а також ми забезпечили належне зберігання та транспортування вакцин, що використовувалися для імунізації.
Основні результати тижня імунізації:
Загальна кількість імунізованих пацієнтів становила  110 осіб.
Вакцини забезпечують захист у будь-якому віці, тож обмежень щодо віку немає. Своєчасна й повна вакцинація захищає вас і вашу дитину від серйозних і потенційно смертельних захворювань.
Імунопрофілактика-пріоритет №1 для системи громадського здоров’я. Імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні.

Вакцинація від COVID-19 вбереже вас і ваших близьких

З 24 по 30 квітня 2021 року триває Всесвітній тиждень імунізації. Гасло цьогорічної кампанії «Вакцини зближують нас». Її мета — підвищити рівень охоплення щепленнями завдяки кращій обізнаності й розумінню процесу імунізації. Сьогодні існують...

Всесвітній тиждень імунізації. Вакцини захищають.

Всесвітній тиждень імунізації проводиться з 20 по 24 квітня 2020року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). За даними ВООЗ, імунізація дозволяє щорічно запобігати від 2 до 3 мільйонів випадків смерті від дифтерії, правця,...

Імунізація – свідоме ставлення до свого здоров’я

Традиційно у квітні проводиться Всесвітній тиждень імунізації. Його мета – поширення інформації про те, що завдяки вакцинації врятовано мільйони життів і це найбільш безпечний та ефективний метод боротьби з інфекційними захворюваннями. У рамках...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація