Нові автомобілі отримав Центр первинної медичної допомоги Болехівської міської ради
05 лис, 2019 0 Коментарів 1 182 Перегляди

Нові автомобілі отримав Центр первинної медичної допомоги Болехівської міської ради

Два нові автомобілі «Renault Duster» отримало комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради для обслуговування сільського населення.
За словами керівника Центру первинної медичної допомоги Ольги Соболь, автомобілі направлять в амбулаторії сіл Поляниця та Тисів, які входять у структуру Центру. Їх Мінрегіон надав у рамках заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, попередньо розглянувши відповідні документи, які стосувалися матеріально-технічної бази закладів первинки.
Сьогодні, 5 листопада, міський голова Богдан Мельник, секретар міської ради Ігор Герецький, заступник міського голови Тетяна Лугова та директорка Центру первинної медичної допомоги Ольга Соболь передали автомобілі та ключі від них водіям Поляницької та Тисівської амбулаторій.
Як зазначив міський голова Богдан Мельник, дана подія – яскравий приклад і свідчення ефективної роботи Уряду, Верховної Ради України, керівництва держави та місцевої влади задля підвищення якості та доступності медичної допомоги населенню.
«Це нова якість медичних послуг. Радіємо з того, що спільно робимо сільську медицину доступнішою. Забезпечення службовим автотранспортом – це один із основних кроків розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Нові автомобілі значною мірою полегшать та покращать роботу сімейних лікарів», - зазначила Ольга Соболь.
Автомобілі повнопривідні й оснащенні за сучасними технічними параметрами. Вони використовуватимуться для виїздів до пацієнтів, які за медичними показаннями потребують консультації лікаря вдома. Це особливо актуально для пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями, з важкою хронічною патологією, для надання паліативної допомоги онкохворим.

У Болехові відсвяткували 648 років з дня заснування міста

Святкування визначних дат об’єднує громаду, дає кожному відчуття своєї належності до великого українського народу. Саме в такі дні ми згадуємо, що ми нащадки славних козаків, що в наших жилах тече не кров, а воля й свобода. А отже є у нас надія на...

У Болехові є перспектива модернізувати міський ЦНАП

Місто Болехів стало кандидатом в учасники міжнародної програми «U-LEAD з Європою» (далі - Програма), яка сприяє розширенню можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку Центрів...

Міський голова Богдан Мельник відвідав фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва у Гошеві

Сьогодні, 28 серпня 2019 року, на Ясній Горі у Гошеві відбувся П’ятий міжнародний фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва, приурочений X-ій річниці накладання коронації Чудотворної ікони Гошівської Божої Матері. Розпочалося дійство...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація