Івано-Франківщина має достатню кількість вакцини, щоб забезпечити масову імунізацію прикарпатців
15 чер, 2021 0 Коментарів 321 Перегляд

Івано-Франківщина має достатню кількість вакцини, щоб забезпечити масову імунізацію прикарпатців

Актори Івано-Франківського національного академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка публічно вакцинувалися від коронавірусу. Своїм вчинком вони продемонстрували прикарпатцям, що саме масова вакцинація зможе здолати епідемію коронавірусу.
Додамо, що щеплення отримали працівники театру та їхні сім'ї.
За словами голови обласної державної адміністрації Андрія Бойчука, кожен повинен зрозуміти, що без вакцинації подолати коронавірус неможливо. Імунізація разом із карантином та іншими обмежувальними заходами - це єдиний шанс повернутись до життя, яке було до пандемії.
Зазначимо, що наразі в області функціонує 121 пункт щеплення. Але відкривати місця для вакцинації - це тільки половина справи. Важливо, щоб люди йшли імунізуватись.
«Працівники театру на власному прикладі показали, що вакцинуватися потрібно, адже це дієвий спосіб захистити себе та людей, що нас оточують, - наголосив Андрій Бойчук. - Дякую директору драмтеатру Ростиславу Держипільському за його відповідальну позицію. Закликаю долучитись до процесу вакцинації й інші колективи області. Сподіваюся, що так само як сьогодні вакцинувалися наші театрали, вже незабаром вирішить вакцинуватись кожен прикарпатець».
Андрій Бойчук підкреслив, що на даний час Івано-Франківська область має достатні запаси вакцини, щоб забезпечити масову імунізацію населення.
«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та Уряду за постійні поставки вакцини. Це дозволяє нам не переривати процес імунізації», - резюмував керівник області.

У центрі первинної медичної допомоги триває вакцинація проти коронавірусної хвороби

Нагадуємо, на разі триває другий етап вакцинації населення від коронавірусної хвороби. За даними центру первинної медичної допомоги, станом на 14.04.2021 першу дозу вакцини від коронавірусу отримали вже 247 осіб. Імунізація здійснюється вакциною...

Медики Центру первинної медичної допомоги вакцинувалися від коронавірусу

Сьогодні, 24 березня 2021 року, Центр первинної медичної допомоги Болехівської міської ради розпочав вакцинацію від COVID-19. Це другий етап дорожньої карти вакцинації, під час якого щепитимуть сімейних лікарів та інших працівників первинної...

Андрій Бойчук: На Івано-Франківщині вже провакциновано 5048 осіб, серед яких медики, учасники

На Прикарпатті продовжується робота щодо вакцинації населення від COVID-19, верифікуються попередньо зібрані дані щодо кількості осіб на вакцинацію, місця здійснення щеплень мобільними бригадами та в кабінетах щеплень, розробляються маршрути зі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація