#МОЗ долучається до комунікаційної кампанії «Гарантовано!», яка інформує українців про роботу Програми медичних гарантій під час війни.
17 чер, 2022 0 Коментарів 523 Перегляди

#МОЗ долучається до комунікаційної кампанії «Гарантовано!», яка інформує українців про роботу Програми медичних гарантій під час війни.

Доступ до безоплатної медичної допомоги та ліків можуть отримати всі, хто цього потребує, зокрема і внутрішньо переміщені особи.
У межах кампанії фахівці Міністерства охорони здоров’я будуть:
Брати експертну участь у створенні інформаційних матеріалів
Долучатися до заходів кампанії
Поширювати інформацію через структурні підрозділи МОЗ на місцях
Крім того, пріоритетною темою для комунікацій МОЗ під час війни є медична евакуація українців: пацієнтів, які постраждали безпосередньо від війни, а також тих, хто потребує високоспеціалізованої медичної та реабілітаційної допомоги.
Комунікаційна кампанія «Гарантовано!» триває в межах Проєкту USAID Ukraine - USAID УкраїнаBritish Embassy Kyiv «Підтримка реформи охорони здоров’я» за організації ГО «Інтерньюз-Україна» Internews Ukraine та БФ «Пацієнти України».
До неї долучилися:
ГО «Діа-Дзен»;
Ініціативна група Just Save Life;
ГО «Всеукраїнська асоціація кришталевих людей» Ukrainian Association Crystal People;
 

Як українцям отримати медичну допомогу за кордоном?
Охорона здоров'я травень. 2022

Як українцям отримати медичну допомогу за кордоном?

За даними ООН близько 5,5 млн українців залишили свої домівки через війну та виїхали за кордон. Всі ці люди, перебуваючи не в Україні, потребують тієї чи іншої медичної допомоги. Саме тому, @Міністерство охорони здоров’я України розпочало збір...

НСЗУ: Безоплатні лабораторні та інструментальні дослідження у Програмі медичних гарантій

Цього року для безоплатного здавання аналізів необхідно винятково електронне направлення. Аналізи, які потрібні для діагностики та визначення схеми лікування, є складовою медичних послуг. Відповідно, вони входять у пакети медичних послуг, які...

У Програмі медичних гарантій-2021 закладено ще більше безоплатних послуг для українців, - НСЗУ

У Програмі медичних гарантій-2021 закладено ще більше безоплатних послуг для українців. Серед нових пакетів - готовність до реагування на інфекційні захворювання та епідемії. COVID-19, що забезпечить стабільність роботи медичних закладів. У новій...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація