“БЕРЕЖИ СЕБЕ”
02 гру, 2022 0 Коментарів 576 Переглядів

“БЕРЕЖИ СЕБЕ”

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/).
Її мета – викликати в українців бажання берегти себе та піклуватись про свій організм завжди, а особливо в час війни, пропагувати цінність здоров’я серед широкої аудиторії.
З цією метою у рамках співпраці МОЗ та “INSCIENCE” було розроблено п’ять сюжетів:
1. Бережи себе, бо у твоїй пам’яті ще так багато місця для нового (Мозок людини може вмістити приблизно 2,5 мільйона гігабайтів інформації. Цього вистачить на пів мільярда українських пісень).
Бережи себе, бо у твоїй пам’яті ще так багато місця для нового
2. Бережи себе, бо ти важлива частинка всесвіту (Більшість хімічних елементів, з яких ми складаємося, утворювалися в зорях протягом мільярдів років. Кожен та кожна з нас — частинка космосу, яка може зробити цей світ кращим).
Бережи себе, бо ти важлива частинка всесвіту
3. Бережи себе, бо твоя ДНК – унікальна (Наші ДНК відрізняються лише на 0.1%, але цього достатньо, щоби колір очей, характер та наші смаки були унікальними).
Бережи себе, бо твоя ДНК – унікальна
4. Бережи себе, бо ти такий важливий для України, як еретроцити – для крові (Вони переносять кисень від легень до кожної клітинки в організмі і підтримуть наше життя).
Бережи себе, бо ти такий важливий для України, як еретроцити – для крові
5. Бережи себе, бо твої очі мають побачити ще так багато краси (Людське око може розрізняти близько 10 мільйонів кольорів. Цього вистачить, щоб намилуватися красою української природи — від Актівського каньйону до карпатських лісів).
Бережи себе, бо твої очі мають побачити ще так багато краси

Майже 700 тис. українців не отримали другу дозу вакцини проти COVID-19, ще понад 14 млн не зробили

Загалом: Першу дозу отримали 15,9 млн осіб. Завершили базовий курс вакцинації — 15,2 млн українців. Отримали бустерне щеплення — 1,4 млн осіб. Разом з тим медична інфраструктура з вакцинації наразі дозволяє робити щепленням всім, хто цього потребує,...

??В Україні створили платформу доказової інформації про здоров’я під час війни — «Бережи себе».

Платформу «Бережи себе» створено, щоб надавати доказову інформацію на теми від хронічних та інфекційних захворювань до ментального здоров’я. Де знайти Щоб ознайомитись із матеріалами радимо підписатись на Telegram-канал https://t.me/berezhy_sebe та...

Відповідаємо на запитання про вакцинацію

Чи безпечно вакцинуватися, якщо у вас багато хронічних захворювань? На які симптоми звертати увагу після вакцинації? @INSCIENCE спільно з лікарями та вченими щотижня відповідає на запитання про вакцинацію та COVID-19 від амбасадорів Клубу турботи...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація