Святий Миколай завітав до дітей Болехівщини
21 гру, 2020 0 Коментарів 958 Переглядів

Святий Миколай завітав до дітей Болехівщини

19 грудня християнський світ відзначає свято Миколая Чудотворця, який все життя присвятив милосердю. Тож ще за життя був названий батьком сиріт, удів і бідних. Тому і після смерті він прославився даром творення чудес, його стали називати Чудотворцем. 
У Болехові вже склалася добра традиція вітати з цим світлим святом дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих – це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО, діти-інваліди тощо. Завітав Чудотворець до таких діток і цьогоріч. 
За дорученням міського голови Івана Яцинина за кошти міського бюджету для дітей пільгових категорій були придбані солодкі подарунки та продуктові набори. Солодощі від Святого Миколая отримали 35 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 45 дітей учасників АТО, 82 дітей-інвалідів. Діти-сироти, діти, які виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників, прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, діти, які опинились у складних життєвих обставинах також отримали 35 продуктових наборів.
Спонсорську допомогу у розмірі 2000 тис. гривень для придбання солодощів надав приватний підприємець Петро Шмега.
Зігріти маленькі серця турботою, не дати їм відчути себе обділеними - таку мету ставлять перед собою служба у справах дітей виконавчого комітету Болехівської міської ради та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які опікуються дітьми.
Тож нехай це свято і надалі дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в душі світлі почуття, надихає на добрі вчинки. Віримо, що Господь ніколи не покине цих дітей на життєвих перехрестях, а щедро обдаровуватиме їх своїми ласками.

Сімейні форми виховання отримають підвищені виплати з 2020 року

24 грудня на засіданні Уряду було прийнято ініційоване Міністерством соціальної політики України рішення щодо спрощення процедур фінансування для виплати деяких видів соціальних допомог. «Ми турбуємося про те, щоб в українців не було затримок із...

Свято Миколая

День Святого Миколая – одне із найсвітліших і найрадісніших свят, яке до нас приходить у передноворіччя з надією на здійснення заповітних мрій та задумів, які під силу лише святому. З особливим нетерпінням свята чекає малеча, яка вірить у диво і...

Олексій Гончарук: Замість інтернатів як пережитку радянської системи ми створимо якісні умови для

Діти мають виховуватися у сім’ях. А інтернати, що залишилися у спадок ще з радянських часів, – будуть реформовані за європейськими стандартами. Про це сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на першому розширеному засіданні Координаційної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація