«ХАЙ  НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ!»
20 сер, 2023 0 Коментарів 330 Переглядів

«ХАЙ НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ!»

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми , українці – незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму франті. Учнівська молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.


«ХАЙ НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ»


Під таким гаслом у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм, та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2023 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Lay», який цього річ відбудеться 16 вересня 2023 року о 10:00 годині, разом з мільйонами учасників у 191 країн Світу.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об146єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Рекомендований період проведення з 16 серпня по 16 вересня 2023 року в різних форматах у залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн, прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти, сортування вторинної сировини та здача на перероблення, приурочення осіннього місячнику благоустрою Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Враховуючи вищенаведене, рекомендуємо долучитись до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Lay» в Україні у будь-якому зручному форматі.

Деталі та інструкція в новинах на сайті https://letsdoitukraine.org/.

Результати участі зареєструвати до 25 вересня 2023 року включно за посилання https://forms.gle/zjOtrZoL3K{Z5hP18.





Головний спеціаліст,

Еколог відділу ЖКГБТЕБ                                                          Уляна ЮЗЬКІВ

Відбулася всеукраїнська толока «Будуємо Україну Разом»

26-27 травня в місті Болехові та селі Гузіїв на березі річок Сукіль та Свіча відбулася всеукраїнська толока «Будуємо Україну Разом». Місцевими координаторами цього заходу були – Олег Онопрійчук та Ірина Онопрійчук – вчитель біології Гузівського...

Повідомлення про проведення Всесвітнього дня прибирання «Word Cleanup Day» ГО ВМР «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРУЙ»

З метою формування культури чистоти, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля серед громадян, поліпшення екологічної ситуації у м. Болехові створення сприятливих умов для розвитку волентерства й самореалізації української...

18 вересня 2021 року Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

18 вересня 2021 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в...

0 Коментарів

Авторизація