Визначено проєкт-переможець громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року
06 гру, 2021 0 Коментарів 1 436 Переглядів

Визначено проєкт-переможець громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року

Вчора, 5 грудня 2021 року, було завершено голосування за проєкти в рамках програми Громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року. Голосування відбувалося у два способи: в електронному вигляді – на вебплатформі місцевої демократії E-dem, у паперовому вигляді – у пунктах голосування. Впродовж голосування відповідальні члени робочої групи вносили паперові бюлетені на платформу  E-dem, тож, як тривало голосування можна було відстежити щодня.

У голосуванні брали  участь 3 проєкти, які при реєстрації отримали номери 2, 4 та 6. Всього у 2021 році за проєкти громадського бюджету проголосували  734 жителі громади, з яких 635 – онлайн та 141 – офлайн. (Детальніше з результатами голосування можна ознайомитися за посиланням: https://budget.e-dem.ua/2610200000/projects).

Сьогодні, 6 грудня 2021 року, відбулося засідання експертної групи, на якому було затверджено результати голосування жителів громади за пропоновані проєкти та визначено проєкт-переможець, який буде реалізований за кошти місцевого бюджету до кінця року. Це проєкт №2 «Забезпечення безпечного перебування дітей на спортивних майданчиках Болехівського ліцею №2 "Науковий" та збереження майна громади шляхом встановлення камер».  Автор проєкту – директор цього навчального закладу Півень Володимир Андрійович. 

Дякуємо громаді за активну підтримку проєктів і вітаємо переможця, обраного у результаті конкурсного відбору безпосередньо членами територіальної громади!

Щиро дякуємо за проявлену ініціативу, зусилля та час, приділений формуванню проєкту та подачі його для участі у конкурсі й тим авторам, які подали проєкти, але вони не були відібрані для голосування. Ваші проєкти цікаві, різнобічні та актуальні для громади і заслуговують уваги. Тож доопрацьовуйте їх та беріть участь у конкурсі наступного року!

Триває голосування за проєкти Громадського бюджету

Сьогодні розпочалося голосування за проєкти Громадського бюджету Болехівської територіальної громади, яке триватиме до 5 грудня. Кожен житель громади, якому виповнилося 18 років, має змогу проголосувати за один обраний проєкт. У голосуванні беруть...

Завтра стартує голосування за проєкти Громадського бюджету

З 00:00 год. 23 листопада 2021 року стартує голосування за проєкти в рамках Громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року. Голосування триватиме 13 днів (до 05.12.2021). Бюджет участі дозволяє кожному мешканцю громади долучитися...

Громадський бюджет-2021: до участі у конкурсі подано 8 проєктів

14 листопада 2021 року завершився прийом заявок на конкурс Громадського бюджету Болехівської територіальної громади. До участі у конкурсі подано 8 проєктів. Серед пріоритетних напрямів проєктів - організація дозвілля (2), покращення екологічної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація