Завтра стартує голосування за проєкти Громадського бюджету
22 лис, 2021 0 Коментарів 634 Перегляди

Завтра стартує голосування за проєкти Громадського бюджету

З 00:00 год. 23 листопада 2021 року стартує голосування за проєкти в рамках Громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року. Голосування триватиме 13 днів (до 05.12.2021).

Бюджет участі дозволяє кожному мешканцю громади долучитися до розподілу бюджетних коштів шляхом голосування за найбільш корисні та цікаві, на його думку, проєкти. Саме від кількості зібраних голосів залежить, чи отримають проєкти фінансування з місцевого бюджету на його реалізацію у 2021 році. Кожен житель Болехівської громади, якому виповнилося 18 років, має змогу проголосувати за один обраний проєкт в одному з пунктів голосування.

Голосувати за проєкти можна одним із зручних для вас способів:
- в електронному вигляді – на вебплатформі місцевої демократії EDEM за посиланням: https://budget.e-dem.ua/2610200000;  
Інструкція з голосування на платформі для користувачів: https://youtu.be/BoOEGgfklMM.
- через BankID чи використання ЄЦП;
- через термінал та чат-бот Приватбанку;

Як це працює?
ТЕРМІНАЛ: Для того, щоб проголосувати через термінал, потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив'язаний до цієї картки), у списку сервісів знайти
«Голосування за проекти міст», обрати бажаний проект і натиснути «Проголосувати».
ЧАТ БОТ: У Вайбері – потрібно перейти за посиланням: https://www.viber.com/voteforcitybot.
За його допомогою можна голосувати за проєкти, а також ділитися проєктами.
У Телеграмі увійти за посиланням: https://t.me/VoteForCityBot. Або увійти в телеграм і зверху в рядку
 пошуку ввести @VoteForCityBot.
- в паперовому вигляді в пунктах для голосування – заповнивши бланк для голосування. 

Перелік пунктів для голосування:
1. Адміністративна будівля Болехівської міської ради за адресою пункту: пл.І.Франка,12, м.Болехів (організаційний відділ міськвиконкому).
          Режим роботи: понеділок-четвер 08:00 -  17:15; п’ятниця 08:00 – 16:00; перерва на обід – з 12.00 до 13.00 год.
2. Адміністративна будівля Болехівської міської ради за адресою пункту: вул.24 серпня, 25, м.Болехів (другий поверх, відділ з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому).
          Режим роботи: понеділок-четвер 08:00 -  17:15; п’ятниця 08:00 – 16:00; перерва на обід – з 12.00 до 13.00 год.
Звертаємо увагу! При голосуванні в пунктах для голосування при собі обов’язково потрібно мати паспорт або ID картку та надати згоду на обробку персональних даних.

Голоси, віддані в паперовому вигляді, будуть вноситися до електронної системи голосування на вебплатформі місцевої демократії EDEM для автоматичного підрахунку голосів. Після завершення кінцевого терміну голосування електронна система здійснить автоматичний підрахунок голосів та визначить проєкт-переможець. Проєкт, який по рейтингу отримає найбільшу кількість голосів, буде реалізований  у 2021 році за кошти місцевого бюджету.

Всього в голосуванні братимуть участь 3 проєкти, які при реєстрації отримали номери 2, 4 та 6. 

Зі змістом проєктів можна ознайомитись на сайті Болехівської міської ради в розділі «Громадянам/Громадський бюджет/Заповнені форми проєктів» (https://bolekhiv-rada.gov.ua/to_the_citizens/public-budget/completed-forms-of-projects-the-implementation-of-which-takes-place-at-the-expense-of-the-target-program-public-budget-of-bolekhiv-territorial-community/), на вебплатформі місцевої демократії EDEM за посиланням: https://budget.e-dem.ua/2610200000 або в пунктах для голосування:
Запрошуємо всіх небайдужих мешканців громади долучитись до голосування за кращі проєкти.

Громадський бюджет-2021: до участі у конкурсі подано 8 проєктів

14 листопада 2021 року завершився прийом заявок на конкурс Громадського бюджету Болехівської територіальної громади. До участі у конкурсі подано 8 проєктів. Серед пріоритетних напрямів проєктів - організація дозвілля (2), покращення екологічної...

Триває конкурс проєктів у рамках Громадського бюджету

1 жовтня 2021 року Болехівська міська рада оголосила про початок конкурсу проєктів в рамках Громадського бюджету. Щоб стати учасником конкурсу достатньо заповнити форму та зібрати 15 підписів (окрім автора проєкту) від мешканців громади. Бюджет...

Болехівська територіальна громада оголошує про початок конкурсу проєктів у рамках Громадського

З 1 жовтня 2021 року Болехівська територіальна громада оголошує про початок конкурсу проєктів в рамках Громадського бюджету. Щоб стати учасником конкурсу достатньо заповнити форму та зібрати 15 підписів (окрім автора проєкту) від мешканців громади....

0 Коментарів

Авторизація