Завершився черговий розіграш традиційного Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу
13 лют, 2023 0 Коментарів 1 232 Перегляди

Завершився черговий розіграш традиційного Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу

У неділю, 12 лютого 2023 року, були зіграні фінальні матчі Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу серед аматорських команд сезону 2022-2023 років. Трішки забігаючи на перед зазначимо, що кожен з матчів подарував нам непередбачуваний старт, інтригу та драматичне завершення.

У першому півфінальному поєдинку зустрілися болехівський "Промінь" та долинський "Гейзер". І, хоча фаворитом цього протистояння вважався "Промінь", долинська команда із стартовим свистком зуміла нав’язати супернику свою гру та, у підсумку, піти на перерву із комфортним для себе рахунком 2:4. Тільки у другій половині гри болехівчани зуміли оговтатися від провалу у першому таймі. Потроху ініціатива переходила на їхню сторону, що і дозволило їм спочатку зрівняти рахунок, а згодом і дотиснути дещо розгубленого та деморалізованого суперника. Фінальний свисток фіксує перемогу "Променя" із рахунком 7:4.

Другий півфінал звів між собою солуківський "Фаворит" та болехівську "Крамницю пива" та пройшов практично по тому ж сценарію, що і попередня зустріч. Будучи аутсайдером протистояння "Фаворит" продемонстрував чудову тактичну організацію гри із гострими контратаками, що дозволило їм піти на перерву перемагаючи з рахунком 2:1. Проте другий тайм знову перевернув все з ніг на голову. Зробивши висновки із допущених помилок болехівчани по перерві заграли у зовсім інший футбол. Зуміли, в першу чергу, зберегти свої ворота сухими та, при цьому, тричі засмутили голкіпера суперників. У підсумку, поєдинок завершується важкою, але заслуженою перемогоб болехівчан з рахунком 2:4.

У наступному поєдинку, у якому тяпчанській "Свічі" протистояли болехівські "Пантери" вирішувалася доля 5 та 6 місця на турнірі. Як би нам не хотілося, але інтрига у даній грі зберігалася тільки протягом першого тайму. У другій же половині гри домінування "Свічі" ставало все більш переконливим, що і вилилося у підсумковий переможний рахунок 8:3.

у матчі за бронзові нагороди, попередні результати даного ігрового дня, звели долинський "Гейзер" та солуківський "Фаворит". Дані команди вже зустрічалися на груповій стадії змагань. Тоді мінімальну перемогу (1:0) здобув "Фаворит". Від цього, на фоні реваншистських настроїв у футболістів "Гейзера", дане протистояння ставало іще цікавіше. Саме так і сталося. Із перших хвилин долиняни виглядали більш налаштованими на гру, діяли злагодженіше, швидше, а найголовніше, точніше. Перший тайм завершується доволі впевненою перевагою "Гейзера" (5:1). У другому таймі "Фаворит" намагався переломити хід поєдинку, але всі їхні потуги виявилися марними. "Гейзер" святкує перемогу із рахунком 10:4 та здобуває бронзові нагороди Зимового Кубку.

До Вашої уваги результати всіх дофінальних матчів:



Найочікуванішим дійством цього дня, та й усього турніру загалом, стало фінальне протистояння "Променя" та "Крамниці пива". Дані команди вже були переможцями нашого турніру відповідно позаминулого та минулого року. Також, вони зустрічалися і на груповому етапі цьогоріч. У тому матчі, сповненому безліччю голів, мінімальну перемогу (6:7) здобув "Промінь".  І це тільки додавало фінальній зустрічі інтриги та вболівальницького запалу. 

На перше взяття воріт нам довелося чекати зовсім недовго. буквально на першій хвилини зустрічі "Промінь" використовує помилку захисту, виборює м’яч та вправно доставляє його у ворота. Після такого швидкого голу здавалося б суперник повинен був бути дещо дезорієнтованим та деморалізованим. Проте цього не сталося. "Крамниця пива" ніби й не звернула увагу на те, що трапилося. Впевнено Взяла м’яч під свій контроль, що згодом і допомогло їм захопити ініціативу у протистоянні. Різниця у рахунку досить швидко була нівельована, а перший тайм, у підсумку, був доведений до доволі комфортного для "Крамниці пива" рахунку 2:5.

У другому таймі кардинально нічого не змінилося. Попри всі намагання "Променя" реабілітуватися за перший тайм їм так і не вдалося вразити ворота суперника. Не останню роль у цьому зіграв голкіпер.

Фінальний суддівський свисток фіксує впевнену перемогу "Крамниці пива" з рахунком 2:7.


До Вашої уваги запис онлайн трансляції фінальних поєдинків Зимовго Кубку міста Болехова з міні-футболу:


Одразу після завершення ігор, на майданчику відбулося урочисте нагородження переможців, яке стало можливим завдяки Калуській районній Асоціації футболу, котра вже не перший рік надає як фінансову так і методичну допомогу у проведенні нашого турніру. За що їм окрема велика подяка!

Від імені міського голови привітати спортсменів, на ігрове поле, завітала заступниця міського голови Ілона Калитин, яка подякувала учасникам за хороші ігри, запал та емоції, котрі вони подарували всім присутнім.

Після цього з рук організаторів турніру кубком за третє місце та бронзовими медалями було нагороджено команду "Гейзер" (Долина).

Срібні нагороди були вручені болехівському "Променю".

Традиційно, перед нагородженням переможців були вручені індивідуальні нагороди. Цьогоріч їх отримали:

1. Олег Гарбера та Олег Побран - кращі судді турніру
2. Ігор Дарвай (Фаворит) - кращий бомбардир Зимового Кубку
3. Любомир Маленевич (Крамниця пива) - кращий воротар Зимового Кубку
4. Роман Лещинський (Промінь) - кращий гравець Зимового Кубку


Окрім цього окремою відзнакою за популяризацію Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу був нагороджений Назар Катрій (Фаворит), який активно висвітлював хід турніру у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Кульмінацією недільного ігрового дня стало вручення золотих нагород гравцям "Крамниці пива" та переможного Кубку капітану команди.

Окремо хотілося б нагадати, що цьогорічні змагання проходили із метою збору коштів для ЗСУ. Із цією благою метою, протягом турніру, було зібрано 19000 гривень. Щиро дякуємо всім за підтримку та розуміння!


У Болехові стартує Відкритий Зимовий Кубок міста з міні-футболу сезону 2021-2022 років

Вже у найближчі вихідні на майданчику із синтетичним покриттям, у центральній частині міста, стартує черговий розіграш традиційного Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу. Дані змагання, відповідно до карантинних обмежень,...

Зіграно 3 та 4 тури відкритого Зимового Кубку м.Болехова з міні-футболу

Минулими вихідними було зіграно іще 2 тури відкритого Зимового Кубку м.Болехова з міні-футболу серед аматорських команд сезону 2020-2021 років. Деякі ігри здивували нас неочікуваними результатами, які у підсумку, вивели одноосібного лідера турнірної...

Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

Минулими вихідними були зіграні заключні ігри цьогорічних кубкових змагань з міні-футболу. У суботу у стадії плей-офф визначилися всі фіналісти. «Руський Болехів» помстився ФК Тисів за поразку у груповому етапі та вибив тих із подальшої боротьби....

0 Коментарів

Авторизація