У Болехові відбувся дитячий турнір із футболу з нагоди відзначення Дня Незалежності України
21 сер, 2023 0 Коментарів 579 Переглядів

У Болехові відбувся дитячий турнір із футболу з нагоди відзначення Дня Незалежності України

У суботу, 19 серпня 2023 року, на міському стадіоні відбувся турнір із футболу серед дітей 2009-2012 р.н. з нагоди відзначення Дня Незалежності України. 

Змагання відбувалися у форматі 8х1 на ½ поля з розміром воріт 5х2 метри.

Участь у турнірі взяли 4 команди, складені з гравців усіх населених пунктів Болехівської територіальної громади.

Перед присутніми, від імені міського голови, виступила заступниця міського голови Ілона Калитин, яка привітала учасників турніру та уболівальників, побажала їм хорошої гри, видовищних голів та перемоги найсильнішим.

Юні спортсмени, незважаючи на виснажливу спеку та щільний календар ігор, зуміли продемонструвати всі свої сильні сторони та досягти максимального результату для себе на даному етапі спортивної кар’єри.

У підсумку, 4 місце посіла збірна команда сіл Тисова та Козаківки. 3 місце здобула команда Болехова (2011-2012 р.н.). Другу сходинку виборола ще одна болехівська команда (2009-2010 р.н.). А перемогу на турнірі відсвяткувала команда села Міжріччя.

Щиро дякуємо організаторам і учасникам турніру, які своїм прикладом демонструють непохитну віру в наше світле майбутнє в єдиній та незалежній Україні!

У Болехові відбувся благодійний концерт в рамках телефестивалю «Галицький шлягер»

Вчора, 30 жовтня, у Народному домі м.Болехова в рамках телефестивалю «Галицький шлягер» відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України «Захистимо Україну піснею», організований благодійним фондом «Мистецький храм». Участь у...

Афганістан. Подвиг. Біль. Пам’ять…

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Пам’ятні заходи з нагоди відзначення цього дня та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану напередодні відбулися й у Болехові. У п’ятницю, 14...

У Болехові відзначили 101-у річницю Соборності України

Сьогодні, 22 січня, в Україні відзначають День Соборності. Саме цього дня 101 рік тому, в 1919 році, відбулася ключова для сучасної України подія на шляху до єдності і незалежності держави – проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація