Відбулися традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая
26 гру, 2019 0 Коментарів 958 Переглядів

Відбулися традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Щороку у місті Болехові шкільна молодь має змогу проявити себе у різноманітних спортивних змаганнях приурочених Дню Святого Миколая. 2019 рік не став винятком.
Першими між собою позмагалися баскетболісти. 17 грудня, у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічного», 4 команди відділення баскетболу Болехівської ДЮСШ демонстрували все, на що вони здатні. У підсумку, як і завжди, не було тих, хто програв. Кожен спортсмен був нагороджений грамотою та солодким подарунком від Святого Миколая.
Наступними, 20 грудня, у протистоянні зійшлися три команди відділення футболу Болехівської ДЮСШ. Дуже знаковим було те, що діти першими зіграли на новому штучному покритті, яке було встановлено на майданчику буквально у переддень змагань. 
На радість тренерам та уболівальникам юні футболісти продемонстрували доволі високу майстерність та хороший рівень гри. Матчі були цікавими та радували кожного глядача. 
По завершенні змагань з міні-футболу діти були нагородженні грамотами міського голови та солодкими подарунками.
Завершували цикл даних змагань, 21 грудня, юні борці. Дані змагання були наймасовішими та розтягнулися у часі на понад 5 годин. Безліч безкомпромісних сутичок, майстерні кидки, тактичні хитрощі, щира радість переможців та сльози поразок, все це стало запорукою чудово проведеного турніру, який запам’ятається дітям надовго. 
Як і у попередніх змаганнях серед борців не було тих, хто б не зійшов на п’єдестал та не отримав би нагороди та солодкі призи від Святого Миколая.

У центрі Болехова засяяли новорічні вогники

Як і планувалося, до Дня Святого Миколая, у центрі Болехова засяяла головна ялинка міста, оздоблена сотнею яскраво-білих новорічних вогників. Ошатності та опрятності їй додає огорожа-декор білого тону, на якій цікаво дивиться стрічка з бантиками...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

Проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на вулиці Довжанській у місті Болехові

Відповідно до затвердженої міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2017-2021 роки з метою охорони і раціонального використання водних ресурсів, минулого тижня було проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація