Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу вийшов на фінішну пряму
29 січ, 2024 0 Коментарів 822 Перегляди

Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу вийшов на фінішну пряму

Минулою неділі були зіграні матчі 6 туру Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу сезону 2023-2024 років. 

У першому матчі, який виявився напрочуд цікавим, зустрічалися «Оболонь» та «Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства і туризму». Перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі, проте, все таки, один м’яч у ворота суперників болехівським студентам вдалося забити.

А от у другій половині протистояння значно активізувалися гравці «Оболоні», котрі зуміли взяти м’яч під свій контроль та переломити хід гри на свою користь.

У наступному матчі «Крамниця пива» не зустріла опору від «Прикарпаття» та, здобувши чергові 3 очки, гарантувала собі золоті нагороди турніру.

У заключному поєдинку туру ми стали свідками справжньої гольової феєрії та першої перемоги на турнірі голинської  «Галичини» над болехівськими «Пантерами».

До Вашої уваги всі результати ігрового дня:

До Вашої уваги турнірне становище після зіграного 6туру:

До Вашої уваги лідери бомбардирської гонки після зіграного 6 туру:


Найближчої неділі буде зіграно останній 7 тур Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу сезону 2023-2024 років, після якого відбудеться урочисте нагородження переможців:

Приходьте, буде цікаво!

Запрошуємо відсвяткувати 650-ту річницю з Дня першої письмової згадки про Болехів!

Програма святкування Дня міста: Субота, 2 жовтня 2021 року 9.45 год. - Відкритий VII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді "Bolekhiv Open -2021, Болехівський ліцей №1 «Академічний» Неділя, 3 жовтня 2021 року 9.00...

"Медик-ІФНМУ" перемагає в Болехові і завершує перше коло без поразок

Завершальний матч першого кола чеміонату 2019-2020 відбувся в Болехові, де дебютанти цьогорічної першості дали бій досвідченим "медикам". Господарі скористалися тим, що "ІФНМУ" прибув на гру в обмеженому складі (без Неволіна, Запухлого, Гумнюка та...

У Болехові відсвяткували 648 років з дня заснування міста

Святкування визначних дат об’єднує громаду, дає кожному відчуття своєї належності до великого українського народу. Саме в такі дні ми згадуємо, що ми нащадки славних козаків, що в наших жилах тече не кров, а воля й свобода. А отже є у нас надія на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація