Відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО та ООС
11 лют, 2020 0 Коментарів 763 Перегляди

Відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО та ООС

З 8 по 10 лютого 2020року в м.Київ проходив Міжнародний турнір КДЮСШ "Школа спорту" з греко-римської боротьби присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО та ООС на призи БФ "Воля" Валентина Манько.
В змаганнях прийняли участь близько 500 борців із 9 країн світу (Арменії, Литви, Азербайджану, Білорусі, Молдови, Казахстану, Угорщини, Італії та України).
Болехівчани також приймали участь у грандіозному міжнародному борцівському святі. Впродовж двох днів відбувались запеклі сутички, які, у підсумку, і визначили фіналістів. Наші атлети продемонстрували чудову боротьбу та надвичайну волю до перемоги.

У результаті:
Колєв Юрій (24кг) - 3 місце. Виступав "недовісом" борючись з важчими борцями.
Юхан Євген (26кг) - 5 місце. На жаль не продемонстрував всі свої вміння. Мабуть, через хвилювання.
Блажко Володимир (30кг) - 3 місце. Продемонстрував чудову боротьбу, змагаючись із старшими суперниками. І тільки велика витримка та сила волі допомогли йому досягти такого високого результату.
Кидик Данило (30кг) - 3 місце. Відборовся на хорошому рівні, але, на жаль, поступився сильнішому супернику у рішучості та психологічному налаштуванні на спаринг.
Колєв Мартин (33кг) - 5 місце. Продемонстрував надзвичайно яскраві сутички. Боровся із старшими суперниками та в дуже "потужній" підгрупі, де зумів отримати 3 перемоги над суперниками із Миронівки (Україна), Айзербаджану та Молдови.
Боттер Леонардо-Давид (36кг) - 5 місце. Відборовся на рівні. Хоча за плечима у цього юного спортсмена досвіду зовсім не багато він зумів дістатися та поборотися у малому бронзовому фіналі.
Очеретнюк Володимир (80кг) - 3 місце. Трішки перегорів по ходу змагань, проте сповна реабілітувався у сутичці за бронзу, здобувши яскраву перемогу.

Відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ

V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби присвячений Дню Енергетика

8-9 листопада в місті Южноукраїнськ Миколаївської області відбувся V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби присвячений Дню Енергетика. В даному турнірі взяли участь 244 спортсмени з Київської, Одеської, Кропивницької, Дніпровської,...

Останні здобутки болехівських борців у 2017 році

01.11.2017 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат України серед кадетів з греко-римської боротьби, у якому взяв участь вихованець Болехівської ДЮСШ Владислав Струтинський (на фото другий зправа). У своїй ваговій категорії 76кг. від виборов високе 3...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація