МАЙБУТНІ ЧЕМПІОНИ: результати Турніру імені С.Коваля
31 бер, 2016 0 Коментарів 628 Переглядів

МАЙБУТНІ ЧЕМПІОНИ: результати Турніру імені С.Коваля

У місті Березному, що на Рівненщині, пройшов ХХІІ Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам'яті Заслуженого тренера України - Станіслава Коваля. В змаганнях взяли участь понад 250 юних борців з усіх куточків України.
Насамперед, вразила надзвичайно світла і позитивна атмосфера змагань. В залі не було де яблуку впасти, однак дихалося легко і учасники і тренери почувалися комфортно. 
Малеча демонструвала завзяту боротьбу. Інколи дітки, не маючи досвіду, не знали, як підступитися до партнера. Але вони безстрашно йшли у наступ і не зупинялися. Намагалися ухопитися за будь-що, аби провести дію. Не завжди прийом виходив. Дехто йшов з килима ковтаючи гіркий смак поразки, і в кожного з дорослих, хто сам боровся, від тих щирих переживань стискалося серце.
Головне, через біль, невпевненість, сльози, хлопці виходили на килим і перемагали себе. Маленькі кроки, ведуть до великих перемог...
Болехівщину на даному турнірі представляли 9 борців, які під пильним наглядом тренера Болехівської ДЮСШ Володимира Рошка зуміли вибороти аж 5 нагород!
Серед спортсменів 2001-02 р.н. 3 сходинку здобули: Ігор Бонковський (29кг) та Андрій Івасів (32кг).
Серед спортсменів 2003-04 р.н. бронзові нагороди вибороли:  Богдан Бонковський (25кг), Олег Кидик (25кг) та Іван Ціздин (35кг).
Приємно констатувати те, що попри всі труднощі, боротьба в м.Болехові стабільно розвивається, а наші діти старанно виходять на килим та показують ті вміння і навики, які разом із душею, вклали в них тренери. А це, як бачимо, виливається у здобуті нагороди не тільки обласного, а й Всеукраїнського рівня!

Насичений місяць для болехівських борців

11 - 13 березня у місті Жмеринка відбувався Чемпіонат України серед юнаків 2001-2002 років народження. Цього року змагання зібрали 180 учасників та 30 тренерів! Місто Болехів на даних змаганнях представляли 5 спортсменів: Владислав Струтинській,...

Останні здобутки болехівських борців у 2017 році

01.11.2017 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат України серед кадетів з греко-римської боротьби, у якому взяв участь вихованець Болехівської ДЮСШ Владислав Струтинський (на фото другий зправа). У своїй ваговій категорії 76кг. від виборов високе 3...

Насичений спортивний місячник болехівських борців
Новини спорту травень. 2017

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація