Нові здобутки болехівських борців
12 гру, 2016 0 Коментарів 1 238 Переглядів

Нові здобутки болехівських борців

9-11 грудня 2016 року в м.Тернопіль відбувся Всеукраїнський турнір пам’яті  В.Д.Дем’яного. На ці змагання з’їхалось понад 250 спортсменів з різних областей України (Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Київська, Сумська, Запорізька, Тернопільська, Житомирська та Вінницька області) та ближнього зарубіжжя (Молдова, Придністров’я, Словаччина та Румунія).
В даних змаганнях взяла участь і команда Болехівської ДЮСШ, спортсмени якої успішно представила наше містечко та здобула наступні нагороди: Богдан Бонковський (23кг) – 2 місце, Віктор Петрухін (35кг) – 2 місце, Вадим Погляд (35кг) – 4 місце, Арсен Кремко (38кг) – 4 місце.
Дещо раніше, 25-27 листопада, проходив міжнародний турнір в м.Берегово «Спорт без кордонів», у якому взяли участь 620 спортсменів із 7 країн світу та всіх куточків України. На жаль, через епідемію грипу, збірна команда м.Болехова була представлена на цих змаганнях не у повному складі та без найсильніших спортсменів. Найкращі результати продемонстрували Віктор Петрухін, Вадим Погляд та Максим Середяк, які посіли 5 місця у своїх вагових категоріях з-поміж 30-40 суперників.
 Окрім цього, 19-20 листопада на черговому етапі «Кубку Ліги Карпат U-10», який проходив у м.Стрий, команда м.Болехова здобула шосту впевнену перемогу над суперниками із Долини, Стрия, Червонограду та Тернополя. Це дало змогу юним борцям упритул наблизитися до омріяного ними тріумфу у першому розіграші новоствореного турніру. Наша команда виступала у такому складі: Б.Бонковський, Д.Кидик, І.Павлів, В.Пристай, Р.Кирик, В.Погляд, В.Петрухін, А.Кремко та М.Середяк.
На сам кінець хотілося б висловити подяку виконавчому комітету Болехівської міської міської ради та відділу молоді і спорту зокрема, за сприяння у придбанні борцівських тріко учасникам «Кубку Ліги Карпат U-10» та всім тим, хто так чи інше долучився до наших звитяг, організації тренувального процесу та виїздів на змагання. Завдяки Вам, нас попереду очікує іще багато нових змагань та турнірів, до яких ми підходимо у «всеозброєнні».

Володимир Рошко, тренер Болехівської ДЮСШ

Болехівські борці здобули нагороди на Всеукраїнському турнірі

10-12 червня у м.Новий Буг Миколаївської області відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, який проходив під відкритим небом та участь у якому взяли 15 команд із Миколаївської, Кіровоградської, Одеської, Запорізької, Львівської та...

Вдалий виступ команди м.Болехова на обласних змаганнях з греко-римської боротьби

12-13 лютого 2016 року в м.Долина відбулися обласні змагання з греко-римської боротьби. Сюди з’їхались команди з Івано-Франківська, Косова, Долини та Болехова у загальній кількості 109 спортсменів. Даний турнір був свого роду відбором на попадання у...

Останні здобутки болехівських борців у 2017 році

01.11.2017 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат України серед кадетів з греко-римської боротьби, у якому взяв участь вихованець Болехівської ДЮСШ Владислав Струтинський (на фото другий зправа). У своїй ваговій категорії 76кг. від виборов високе 3...

0 Коментарів

Авторизація