Болехівські борці здобули нагороди на Всеукраїнському турнірі
13 чер, 2016 0 Коментарів 618 Переглядів

Болехівські борці здобули нагороди на Всеукраїнському турнірі

10-12 червня у м.Новий Буг Миколаївської області відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, який проходив під відкритим небом та участь у якому взяли 15 команд із Миколаївської, Кіровоградської, Одеської, Запорізької, Львівської та Івано-Франківської областей.
Виступати на даних змаганнях було надзвичайно цікаво та корисно, адже тактика і техніка борців із центральних та східних регіонів України значно відрізняється від нам знайомої, що само по собі додавало азарту та бажання проявити себе із найкращої сторони.
Перші 3 кола змагань на одному диханні пройшли всі шестеро спортсменів з м.Болехова. а от у наступному колі почала даватися у знаки втома, важкий переїзд та те, що всі наші борці були на 1-2 роки молодші від своїх опонентів.
У кінцевому результаті, після 2 днів виснажливих протистоянь болехівчани зуміли посісти наступні місця: Іван Павлів – 3 місце, Богдан Бонковський – 2 місце, Олег Кидик – 1 місце. Окрім них, зовсім трішки до медалей не дійшли Вадим Погляд, Віктор Петрухін та Арсен Кремко.
Участь у даних змаганнях є важливим кроком  для наших вихованців для подальшого зростання як спортсменів найвищого ґатунку, адже миколаївська школа боротьби є однією з найкращих в Україні, а її вихованці стабільно перемагають на Всеукраїнських та Міжнародних турнірах.
Також, хотілося б відзначити, що за пройдешній навчальний рік учні відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ взяли участь у 26 змаганнях і турнірах різного рівня і наступний навчальний рік обіцяє бути не менш насиченим!

Володимир Рошко, Тренер Болехівської ДЮСШ

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та...

Травневі здобутки юних болехівських борців
Новини спорту травень. 2018

Травневі здобутки юних болехівських борців

12.05.2018 року у м.Сарни відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби на призи міського голови Усіка С.Б. Вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли, на даному турнірі, наступні нагороди: Кидик Данило – 1 місце, Василенко Вадим та Іванишин Анна...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація