Болехівчани тріумфують на черговому етапі Кубку Ліги Карпат
16 травень, 2016 0 Коментарів 789 Переглядів

Болехівчани тріумфують на черговому етапі Кубку Ліги Карпат

15 травня на теренах Болехівщини відбувся 3 тур Кубку Ліги Карпат у якому приймають участь спортсмени до 10 років. Команда м.Болехова, як і у попередніх двох турах, здобула впевнену перемогу залишивши позаду себе суперників із Стрия, Долини та Львова.
Наше місто представляли: Богдан Бонковський (24кг), Іван Павлів (26кг), Віталій Пристай (29кг), Ростислав Кидик (32кг), Вадим Погляд (35кг), Віктор Петрухін (38кг), Арсен Кремко (42кг) та Максим Середяк (47кг).
Окрім цього, на турнірі, поза конкурсом, виступила іще одна команда з м.Болехова, складена із юних борців, які своїми виступами мали змогу наблизитися до потрапляння у основну заявку на участь у Кубку Ліги Карпат вже наступного року. І зробили вони це ефектно, поступившись, у підсумку, тільки першій команді Болехова та гостям із Стрия, опустивши при цьому на 4 сходинку львів’ян та на 5 позицію однолітків із Долини.
До дублюючого складу команди м.Болехова входили: Данило Кидик (24кг), Ігор Терлецький (24кг), Тарас Олійник (26кг), Констянтин Кирик (26кг), Мирослав Гасяк (29кг), Володимир Пилипів (32кг), Денис Вогель (35кг), Ярослав Петрухін (38кг), Дмитро Федорів (42кг) та Василь Сулик (47кг).
Вже зовсім скоро на нас очікує 4 тур даних змагань, який пройде у м.Стрий та після якого будуть підведені підсумки першого кола турніру. Наступне ж коло стартує із початком нового навчального року.

Володимир Рошко, тренер Болехівської ДЮСШ

Нові здобутки болехівських борців

9-11 грудня 2016 року в м.Тернопіль відбувся Всеукраїнський турнір пам’яті В.Д.Дем’яного. На ці змагання з’їхалось понад 250 спортсменів з різних областей України (Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Київська, Сумська,...

Насичений місяць для болехівських борців

11 - 13 березня у місті Жмеринка відбувався Чемпіонат України серед юнаків 2001-2002 років народження. Цього року змагання зібрали 180 учасників та 30 тренерів! Місто Болехів на даних змаганнях представляли 5 спортсменів: Владислав Струтинській,...

Відкритий чемпіонат Львівської області з греко-римської боротьби та тріумф у 1 етапі «КУБКА ЛІГИ

27-28 лютого у м.Львів відбувся відкритий чемпіонат Львівської області з греко-римської боротьби серед молодших юнаків 2001-2002р.н. На ці змагання з’їхались практично всі команди Львівської області та запрошені команди із сусідніх областей. Турнір...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація