Болехівчани вибороли нагороди на Міжнародному турнірі
30 лис, 2015 0 Коментарів 832 Перегляди

Болехівчани вибороли нагороди на Міжнародному турнірі

27-29 листопада в місті Берегово (Закарпатська обл.) відбувся традиційний Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби під гаслом «Спорт без кордонів».
В змаганнях прийняло участь 390 юних спортсменів з 7 країн Європи: Угорщини, Словаччини, Румунії, Сербії, Хорватії, Словенії, Чехії, а також команди з усіх областей України.
Присутні вшанували пам’ять жертв Голодомору загальнонаціональною хвилиною мовчання.
Всіх почесних гостей привітав генеральний директор УСБ «Закарпаття» Микола Тимчак. Перший заступник голови Берегівської РДА Віталій Матій та в.о. начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації Вікторія Пшик від щирого серця побажали тренерам і меценатам витримки та здоров’я, а спортсменам – чесної боротьби та перемог. Далі до мікрофону вийшов консул Угорщини в Закарпатській області у м.Берегово Ігнац Нодь і висловив своє захоплення рішучістю та підготовленістю спортсменів. Віце-президент обласної федерації греко-римської боротьби Іван Кукушкін та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Чуха Шандор взяли останнє слово і завершили урочисте відкриття.
Юні борці змагалися в 32 вагових та 3 вікових категоріях.
Команду м.Болехова представляли наступні спортсмени: Богдан Бонковський, Олег Кидик, Іван Ціздин, Ігор Бонковський, Андрій Івасів, Володимир Очеретнюк, Владислав Вігак та Владислав Струтинській.
За результатами змагань троє наших спортсменів вибороли нагороди:
І місце – Богдан Бонковський (22 кг.);
ІІ місце – Володимир Очеретнюк (59 кг.);
ІІІ місце – Владислав Вігак (42 кг.)
Вітаємо юних призерів з гарним результатом! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та продовжувати старанно тренуватися.
Окремо, висловлюємо подяку тренеру Болехівської ДЮСШ – Володимиру Рошку за чудову підготовку нашої молоді до змагань та активну  участь в популяризації здорового способу життя серед дітей Болехівщини.

Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»

У м.Стрий Львівської області відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2003/2004, 2005/2006, 2007/2008 рр. народження та вільної боротьби серед дівчат 2000/2001, 2003/2004 рр. народження – «Кубок Довбуша-2016»....

Останні здобутки болехівських борців у 2017 році

01.11.2017 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат України серед кадетів з греко-римської боротьби, у якому взяв участь вихованець Болехівської ДЮСШ Владислав Струтинський (на фото другий зправа). У своїй ваговій категорії 76кг. від виборов високе 3...

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та...

0 Коментарів

Авторизація