Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»
04 лип, 2016 0 Коментарів 858 Переглядів

Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»

У м.Стрий Львівської області відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2003/2004, 2005/2006, 2007/2008 рр. народження та вільної боротьби серед дівчат 2000/2001, 2003/2004 рр. народження – «Кубок Довбуша-2016».
Організаторами турніру виступили: управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА, відділ молоді та спорту Стрийської міської ради, Львівська обласна федерація греко-римської боротьби, Стрийська ГО «Спортивний клуб «Ведмеді» та Львівська обласна ДЮСШ.
 У цьогорічному турнірі взяли участь 165 спортсменів, які представляли 19 команд з 9 областей України – Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Рівненської Тернопільської а також юні спортсмени з Молдови, Словаччини та Придністров’я.
На урочистій церемонії відкриття усіх учасників та гостей привітали і побажали вдалих стартів: президент Львівської обласної федерації греко-римської боротьби Євген Путій, директор ГО Спортивний клуб «Ведмеді» (м. Стрий), голова оргкомітету змагань Руслан Бабець та інші. 
Загалом команда Болехова виставила досить сильний та оновлений склад команди в кількости 18 борців, які підтвердили, що можуть змагатись на міжнародноиу рівні. Перші два кола наші юні борці відборолись без поразок. Раз-у-раз на весь спортзал лунало з якого міста переміг спортсмен -  "БОЛЕХІВ"! Та команди, які подолали далекий шлях не везуть на змагання "аби кого", а тільки тих, в чиїх виступах впевнені. 
Молоді спортсмена виходили на килим перемагаючи своє переживання та завзято і відчайдушно боролись. Було безліч приємних та неочікувано зворушливих розв’язок сутичок. Проте, як і в будь-якому виді спорту, є переможці та переможені. 
Серед юних болехівських вихованців найуспішніше виступили: Павлів Іван та Івасів Андрій, які стали переможцями турніру. Друге місце посіли Кидик Данило та Вігак Владислав. Чільну трійку призерів замкнули: Кидик Олег, Петрухін Віктор та Козак Анна. 
Переможці та призери міжнародного юнацького турніру «Кубок Довбуша-2016» були нагороджені кубками, медалями, грамотами та солодощами. 
Наразі юні вихованці Болехівської ДЮСШ наполегливо тренуються та готуються до нових стартів.

Тренер Болехівської ДЮСШ Рошко В.В.

Відкритий чемпіонат Львівської області з греко-римської боротьби та тріумф у 1 етапі «КУБКА ЛІГИ

27-28 лютого у м.Львів відбувся відкритий чемпіонат Львівської області з греко-римської боротьби серед молодших юнаків 2001-2002р.н. На ці змагання з’їхались практично всі команди Львівської області та запрошені команди із сусідніх областей. Турнір...

Останні здобутки болехівських борців у 2017 році

01.11.2017 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат України серед кадетів з греко-римської боротьби, у якому взяв участь вихованець Болехівської ДЮСШ Владислав Струтинський (на фото другий зправа). У своїй ваговій категорії 76кг. від виборов високе 3...

Насичений спортивний місячник болехівських борців
Новини спорту травень. 2017

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація