Відбулося урочисте вшанування лауреатів футбольного сезону 2014 року
15 гру, 2014 0 Коментарів 980 Переглядів

Відбулося урочисте вшанування лауреатів футбольного сезону 2014 року

У суботу, 13 грудня, у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбулося урочисте вшанування лауреатів футбольного сезону 2014 року. Під час нагородження відзнаки ІФФФ отримали зокрема призери чемпіонату і першості області з футболу, володар Кубка області –"Перегінське", переможець Суперкубка - "Карпати" Брошнів-Осада, найкращі бомбардири, тренери і арбітри, меценати, бронзовий призер чемпіонату України з футзалу - НФК "Ураган", бронзовий призер чемпіонату України з футболу серед жіночих команд першої ліги сезону 2014 року «Освіта-ДЮСШ № 3» Івано-Франківськ, Володар 11-го Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2014 року
 «Оскар» Підгір’я (Богородчанський район),  Володар Кубку Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів сезону 2014 року (гравці 1969 р.н. і старші) Збірна команда Галицького району.
З гордістю констатуємо той факт, що м.Болехів також гучно заявило про себе на обласному рівні. Так, болехівські «Карпати» стали переможцями обласної першості з футболу сезону 2014 року. Усі гравці та тренерський склад команди, на сцені обласної філармонії під оплески футбольної еліти івано-франківщини, були відзначені грамотою, медалями та кубком.
Окрім цього, наш нападаючий Сергій Халацький став кращим бомбардиром другої обласної ліги з футболу серед дорослих складів із результатом у 17 м’ячів та був відзначений пам’ятним сувеніром.
Приємно, і не тільки нас, упродовж сезону дивував головний тренер команди «Карпати» Болехів Руслан Кладько, який за підсумком сезону 2014 року увійшов до топ-десятки кращих тренерів Івано-Франківської області, за що також був нагороджений пам’ятним сувеніром.
Також, пам’ятним сувеніром був відзначений міський голова м.Болехова Зенон Макота, як людина, котра зробила великий внесок у розвиток обласного футболу та  розвиток футболу на Болехівщині зокрема.
Підсумовуючи проведений сезон хочеться, просто, іще раз нагадати імена тих людей, котрі своєю грою, тренерськими рішеннями, організаційною роботою та управлінським хистом привели наші «Карпати» на вершину другої обласної ліги – це Зенон Макота, Ігор Герецький, Руслан Кладько, Анатолій Ткач, Ярослав Бунчак, Василь Міськів, Любомир Мультажинський, Ігор Швець, Любомир Маленевич, Богдан Бойко, Роман Курец, Василь Лесів, Микола Лесів, Руслан Кузьо, Михайло Романищин, Назарій Богаткін, Роман Дяків, Микола Соловій, Тарас Гаврон, Андрій Мельник, Микола Івасів, Олег Форович, Роман Іванків, Сергій Халацький, Роман Вігак, Денис Богаткін та Іван Паньків.

ФК «Карпати» Болехів


Передматчеві програмки ФК "Карпати" Болехів за 2014 рік

До Вашої уваги передматчеві програмки на домашні поєдинки ФК "Карпати" Болехів, які друкувалися на протязі 2014 року. Згадаймо разом як то було! Титульна сторінка програмки від 18.05.2014 року Зворот програмки від 18.05.2014 року Титульна сторінка...

Чемпіонат області з футболу виходить на старт

Напередодні старту нового сезону чемпіонату області з футболу у міського голови відбулась розширена нарада щодо подальшої долі міського футбольного клубу. На нараді окрім представників влади та футбольного клубу були присутні підприємці міста та...

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ
Новини спорту травень. 2016

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ

20-22 травня в м.Долина пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ та 40-ка річчя заснування греко-римської боротьби на Долинщині. Взяти участь у змаганні приїхали понад 200 спортсменів з міст...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація