Чемпіонат області з футболу виходить на старт
28 бер, 2016 0 Коментарів 948 Переглядів

Чемпіонат області з футболу виходить на старт

Напередодні старту нового сезону чемпіонату області з футболу у міського голови відбулась розширена нарада щодо подальшої долі міського футбольного клубу. На нараді окрім представників влади та футбольного клубу були присутні підприємці міста та самі футболісти. На порядку денному стояли три питання: 
1. Організація участь команди у прийдешньому чемпіонаті. 
2. Обрання президента ФК ,,Карпати” та членів правління клубу.
3. Погашення боргу перед командою, який залишився за друге коло сезону 2015 року (42 тис. грн.). 
Так як на нараді були присутні футболісти, питання заборгованості перед ними, було вирішено розглянути першочергово. Розмова вийшла гарячою. Ми почули різні думки та цікаві висловлювання, адже утворений борг залишило попереднє керівництво. В кінцевому результаті було знайдено спільний знаменник. Міський голова Богдан Мельник та присутні підприємці твердо заявили, що заборгованість потрібно повернути першочергово. Слово взяв Ярослав Носович, який згодом і зробив перший внесок, а вже на протязі двох наступних тижнів 42 тисячі гривень були виплачені. 
Другим питанням було обрання президента футбольного клубу. Звучали різні пропозиції, проте, у підсумку, одноголосним рішенням президентом ФК ,,Карпати” Болехів був обраний начальник управління освіти міськвиконкому Сайко Ігор Іванович. Присутні привітали новообраного голову, побажали йому плідної роботи у його нелегкому починанні. 
Також було обрано керівний склад клубу. Віце-президентами стали: Ярослав Носович, Ярослав Савич, Василь Чудик, Олег Миленький, Роман Кулик та Ігор Пиріг. Членами правління було обрано: Петра Омегу, Руслана Шияна, Ярослава Бунчака та Нестора Мицака. Окрім цього обов’язки голови ревізійної комісії було покладено на Петра Омегу.
Після вирішення вищезазначених нагальних проблем новообране керівництво,  нарешті, змогло приступити до підготовки команди до нового сезону. 
Після тривалих роздумів та пошуків головним тренером команди був призначений Бігун Роман Ярославович. Вболівальники зі стажем пам’ятають його по виступах за калуський ,,Лукор”, долинський ,,Нафтовик”, та франківське ,,Прикарпаття”. Вже будучи тренером він очолював ФК ,,Перегінськ”, ФК ,,Тужилів” та ряд інших команд, з якими досягав хороших результатів. 
При підготовці до сезону команда провела місячний тренувальний цикл та ряд контрольних поєдинків із командами ФК «Добряни», ФК «Дідушичі» та ФК «Сваричів». Минулорічний склад «Карпат», на жаль, не вдалось зберегти. Ряд основних гравців припинили свої виступи за команду у зв’язку з виїздом за кордон. Серед них брати Денис і Назар Багаткіни та Роман Малендевич. З футболом попрощався і ветеран команди – воротар Ігор Швець. Їм на заміну, в межах фінансових можливостей, були підібрані наступні гравці: Артур Дорош (Перегінськ), Ігор Яців (Тужилів) і Мар’ян Джус (Рожнятів). Наполегливо тренуються і наші молоді вихованці Анатолій Мельникович та Дмитро Димид. Повернувся у команду голкіпер Богдан Бойко.
Цьогорічний футбольний сезон буде проходити по новій системі осінь-весна. Весняний чемпіонат буде короткий, адже почнеться 3 квітня, а закінчиться вже в середині червня. В групі найсильніших є 16 колективів. Вони розбиті на дві групи по 8 команд. Разом з нами у групі «Б» змагатимуться: Карпати (Брошнів-Осада), ФК Калуш, Тепловик-ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ), Дністер (Галич), Нафтовик (Долина), Вихор (Ямниця) та Енергія (Бурштин).
Перший матч болехівські «Карпати» зіграють вдома, 3 квітня, з командою ,,Карпати” Брошнів-Осада. На святкове відкриття запрошуються владні структури, депутати, а також керівники бізнесу та вболівальники. Вхід платний.
Початок 14.00 юнаки, 16.00 дорослі.

Ярослав Бунчак

ФК «Карпати» Болехів знялися із обласних змагань. Передумови, причини та перспективи.

18 жовтня 2017 року на нараді за участю міської влади та керівництва ФК «Карпати» Болехів було прийняте надзвичайно важке та болюче рішення щодо припинення виступів міської команди у чемпіонаті області з футболу сезону 2017-2018 років. Дане рішення...

Перше коло позаду, або як у Болехові у футбол грали

Нещодавно завершилося перше коло першості другої ліги області з футболу сезону 2018-2019 років, за підсумками якого оновлені болехівські «Карпати» посіли 8 місце серед 12 команд. Даний результат є доволі непоганим, адже споглядаючи турнірну таблицю,...

ФК «Карпати» Болехів. Оптимістичний погляд у майбутнє.

Наприкінці лютого місяця 2018 року в кабінеті міського голови відбулася чергова нарада щодо подальшої долі міської команди з футболу. Всі запрошені мали можливість висловити свої думки, ідеї та певні напрацювання. Проаналізувавши минулорічні виступи...

0 Коментарів

Авторизація