ФК «Карпати» Болехів. Оптимістичний погляд у майбутнє.
20 бер, 2018 0 Коментарів 908 Переглядів

ФК «Карпати» Болехів. Оптимістичний погляд у майбутнє.

Наприкінці лютого місяця 2018 року в кабінеті міського голови відбулася чергова нарада щодо подальшої долі міської команди з футболу. Всі запрошені мали можливість висловити свої думки, ідеї та певні напрацювання. 
Проаналізувавши минулорічні виступи «Карпат» на обласній ниві Богдан Михайлович рішуче заявив про намір відмовитися від політики масового залучення легіонерів до команди. Адже їхній рівень гри, у переважній більшості випадків, залишає бажати кращого та значно не дотягує до вимог гравця обласного рівня.
Дану ідею підтримав Роман Романюк, засновник нашого футбольного клубу та один із основних творців сучасного болехівського футболу, який, не зважаючи на постійне проживання у м.Києві, надалі переймається футбольними справами міста та залишається палким уболівальником «Карпат» з Болехова. На його думку, великої трагедії у провальних попередніх сезонах немає. Навпаки, дана ситуація стала потужною рушійною силою для відродження свого футболу з опорою на власних молодих вихованців. 
Саме для реалізації даної стратегії було запрошено на посаду головного тренера команди Миськіва Василя Омеляновича, колишнього гравця та тренера  болехівської команди,  який, попри свій поважний для футболу вік, і до сьогодні виступає за ФК «Тяпче». За свою кар’єру він зарекомендував себе чесним, вимогливим та працьовитим, як на футбольному полі, так і за його межами. 
Практично одразу після призначення Василь Омелянович приступив до підбору гравців і вже незабаром були розпочаті щотижневі тренування. Приємно було спостерігати, як на міському стадіоні знову займаються футболісти, котрі бажають виступати за Болехів та щоразу, своєю наполегливою працею, доказують це на тренуваннях. Загалом, на даний момент, з командою працює близько 20 футболістів із болехова та навколишніх сіл, переважну більшість з яких складають молоді хлопці, чия спортивна кар’єра тільки зароджується.
Окрім самих тренувань, активно ведеться робота щодо матеріально-технічного забезпечення команди. З початку 2018 року за кошти міського бюджету було придбано тренувальні манішки, фішки та комплект гетрів. Також, зусиллями Романа Романюка, у болехівських «Карпат» вже є два нові комплекти ігрової форми.
Проаналізувавши серйозність підходу до формування нового колективу, опираючись на авторитет Василя Миськіва та Романа Романюка, який всебічно допомагає тренеру, своє бажання у майбутньому виступати за Болехів вже висловили колишні гравці «Карпат»: Руслан Кузьо (Гошів), Василь Лесів (Болехів), Любомир Маленевич (Болехів), Андрій Щупак (Стрий). Велику надію новий тренер покладає і на молодого болехівчанина Богдана Бельмака, а також відзначає ріст майстерності наступних гравців, які мають всі шанси попасти у заявку команди на майбутній сезон, це: Василь Шкамат (Гузіїв), Павло Сеньків (Гузіїв), Дмитро Димид (Болехів), Євген Фетисенко (Болехів), Тимур Гошовський (Долина), Ігор Дарваль (Долина), Павло Косовський (Тяпче), воротар Віктор Шмаль (Тячпче) та кращий бомбардир ФК «Тяпче» Роман Гірник (Тяпче).
Декілька тижнів тому команда зіграла свій перший товариський поєдинок із командою із Стрийщини, який проходив на штучному полі у с.Довге та завершився результативною нічиєю 1:1.
Отож, підсумовуючи все вищесказане, можемо констатувати, що не зважаючи на те, що на обласний рівень болехівська команда вийде тільки наприкінці літа, на даний момент вже зроблений великий об’єм роботи щодо формування майбутньої сильної, гордої, непоступливої, самобутньої та головне своєї, рідної команди
На даному етапі ми запрошуємо всіх бажаючих долучитися до нашої спільної справи та звертатися з усіма зауваженнями, побажаннями та пропозиції щодо ФК «Карпати» Болехів до головного спеціаліста з питань фізичної культури, молоді та спорту Болехівського міськвиконкому Любомира Мультажинського (тел..: 3-42-46).

Ярослав Бунчак

Відкрита першість Болехова з греко-римської боротьби

03 березня 2018 року у спортивному залі ЗОШ №1 відбулася вже четверта традиційна відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської молоді. Цього дня, окрім власних вихованців, на борцівський килим виходили спортсмени, які...

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

0 Коментарів

Авторизація