Відбувся фестиваль-конкурс молодіжних  трудових загонів Прикарпаття
01 травень, 2015 0 Коментарів 2 016 Переглядів

Відбувся фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття

«Ми працею славимо тебе, Україно!» - під таким гаслом пройшов Фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття.
На виконання обласної комплексної Програми «Молодь Прикарпаття», затвердженої рішенням сесії Івано-Франківської обласної ради від 29 листопада 2013 року № 1102 – 25/2013 в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» та з метою широкого залучення молоді та студентів до участі в трудових об’єднаннях, створення позитивного іміджу молодіжних трудових загонів 27 - 30 квітня 2015 року на базі позаміського оздоровчого закладу «Перлина Придністров’я» (с. Михальче Городенківського району) проведено обласний Фестиваль – конкурс молодіжних та студентських трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!».
В урочистому відкритті Фестивалю взяв участь заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Валерій Семків, який у вітальному слові наголосив про важливість розвитку молодіжних трудових загонів на Прикарпатті.
В обласному фестивалі-конкурсі брали участь найкращі молодіжні трудові загони області: «Галицькі лідери» Галицького району, «МК Тур» Городенківського району, «Край» Богородчанського району, «13-ий район» Долинського району, «Патріоти Землі» Коломийського району, «Енергія» Тисменицького району, «Патріоти» Косівського району, «Лісівник» м.Болехів та «Енергетики» м. Бурштин.
Програмою Фестивалю-конкурсу було передбачено круглий стіл з питань діяльності трудових об’єднань молоді «Зайнятість молоді через організацію діяльності молодіжних трудових загонів», навчальний семінар-практикум для керівників та учасників молодіжних трудових загонів, конкурсна творча програма (конкурс стінгазет «Один день із життя трудового загону», конкурс театралізованих виступів «Знайомтесь – це наш трудовий загін!», вікторина «Стартовий капітал», спортивно-розважальна гра КВЕСТ «Відповідальність починається з мене», спортивні змагання), а також трудовий десант з благоустрою території оздоровчого табору «Перлина Придністров’я».
За результатами творчих конкурсів, спортивної естафети, трудового десанту переможцем обласного фестивалю став молодіжний трудовий загін «Патріоти Землі» Коломийського району (20 залікових балів). Друге (27 залікових балів) і третє (28 залікових балів) місця відповідно посіли молодіжні трудові загони Долинського і Косівського районів.
Трудовий загін «Лісівник» з м.Болехова, який складався із студентів Прикарпатського лісогосподарського коледжу, продемонстрував високий рівень майстерності та організованості і, у підсумку, не зважаючи на дебютну участь у даному фестивалі – конкурсі, зайняв почесне 4 місце із набраними 29-ма балами, поступившись лідерам всього 1 заліковим пунктом.
На урочистому закритті обласного конкурсу – фестивалю «Ми працею славимо тебе, Україно!» переможці та призери Фестивалю нагороджені Кубками та цінними дарунками, а команди-учасниці Дипломами управління молоді і спорту обласної державної адміністрації.


У Калуші стартував обласний інтелектуальний турнір серед молоді з гри «Що? Де? Коли?»

У приміщенні Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ відбувся І зональний етап обласного інтелектуального турніру серед молоді з гри «Що? Де? Коли?», організований управлінням молоді і спорту Івано-Франківської...

«Що? Де? Коли?»

Що? Де? Коли? – гра, яка змусила похвилюватися навіть самих витривалих «розумників». Вихор емоцій, боротьба думок та вагань, від яких кидало в жар, ось що відбулося в рамках Всеукраїнської інформаційно - профілактичної акції «Відповідальність...

На Болехівщину завітав екіпаж поліції з Івано-Франківська

20 квітня 2016 року, з ініціативи МГО «Сонячна Січ», при підтримці організаційного відділу міськвиконкому, в рамках реалізації проекту «Національно-патріотичне виховання молоді» Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність...

0 Коментарів

Авторизація