Екскурсія в архівному відділі
28 лют, 2020 0 Коментарів 1 093 Перегляди

Екскурсія в архівному відділі

27 лютого 2020 року в рамках проведення Всеукраїнської історико-краєзнавчої експедиції «Історія міст і сіл України», що проходить на Болехівщині відповідно до наказу начальника управління освіти  виконавчого комітету Болехівської міської ради  від 13 січня 2020 року № 6 «Про проведення міського конкурсу Всеукраїнської історико-краєзнавчої експедиції «Історія міст і сіл України» учні Болехівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 разом зі своєю вчителькою Тетяною Павлишин відвідали архівний відділ.
Начальниця відділу Марта Калапунь провела для учнів екскурсію та ознайомила їх з роботою та напрямками діяльності архівного відділу, продемонструвала умови зберігання документів, розповіла про склад та обсяг документів, що зберігаються в архівному відділі.

На Болехівщині проходило знімання документального фільму

Із 17 по 23 травня 2021 року на Болехівщині проходило знімання документального фільму про Марцеліну Сембріх-Каханську (режисерка Радка Франчак, Польща).Начальниця архівного відділу виконавчого комітету Болехівської міської ради Марта Калапунь була...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація