Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук  прозвітував про роботу перед громадою села
20 лют, 2023 0 Коментарів 353 Перегляди

Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою села

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року.  Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин, секретар міської ради Ігор Герецький, заступник міського голови Ілона Калитин, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків та громадськість села.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.
Під час звіту Володимир Богданович на слайдах показав, які роботи провели на території населених пунктів старостинського округу за звітний період.
Окремо зупинився на роботі, яку спільно з громадою села проводили впродовж 2022 року, року випробувань для всіх українців з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, волонтерській допомозі та підтримці військових Збройних Сил України та територіальної оборони.
На завершення староста подякував усім активним та небайдужим жителям старостинського округу і тим, хто долучається до добрих справ, за згуртованість та допомогу, адже тільки спільними зусиллями можна досягти результату. 
Підсумовуючи звіт старости, голова Болехівської територіальної громади Іван Яцинин подякував старості та усім мешканцям села за плідну співпрацю та закликав і надалі долучатися до вирішення питань, які стосуються розвитку старостинського округу.

У День Героїв вшанували борців за волю України

23 травня в Україні відзначають День Героїв - день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків. У Болехові борців за волю України: лицарів Київської Русі, козаків...

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала перед громадою про роботу за рік

Стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Вчора, 20 лютого 2022 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу у 2021 році. Зібрання...

Увага! Звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади

Публікуємо звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація