Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала перед громадою про роботу за рік
21 лют, 2022 0 Коментарів 696 Переглядів

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала перед громадою про роботу за рік

Стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Вчора, 20 лютого 2022 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу у 2021 році. Зібрання громади відбулось у сільському клубі. 

Перш ніж розпочати звіт староста представила гостей, які прибули на зустріч з мешканцями округу. Серед них - міський голова Іван Яцинин, секретар Болехівської міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступник міського голови Ілона Калитин, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків, начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник, депутати Болехівської міської ради Андрій Юсип та Роман Петровський, представник ДП «Дороги Прикарпаття» Олег Петрів.

Відтак за пропозицією старости присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Майдану та Революції Гідності, адже цього дня в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. 

Розпочала свою доповідь Лілія Герило  з ознайомлення присутніх зі статистичними даними щодо кількості жителів, вікового складу населення, пільгових категорій, кількості господарств, приватних підприємств, переліку установ, організацій, які діють у селі, тощо. Опісля розповіла про щоденну комунікацію з жителями громади, вирішення проблем різного характеру, порушених у зверненнях,  надання рекомендацій та консультацій.
Зупинилася й на роботі щодо покращення благоустрою та впорядкування території округу. Серед вагомих здобутків -  проведене освітлення на вулицях Шевченка, Набережній, Чорновола, Л.Українки; встановлення двох містків через потічок у селі Заріччя; зрізка аварійних дерев вздовж узбіччя дороги Болехів-Міжріччя та в центрі села Міжріччя.

Оскільки, за словами старости, трапляються випадки створення несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади, вона закликала її мешканців не смітити там, де вони живуть, не викидати сміття в балки, придорожні смуги, на берег річки, не організовувати стихійні сміттєзвалища. Адже на їх прибирання потрібно витрачати додаткові кошти, винаймаючи спеціальну техніку.

Завершуючи звіт, староста подякувала односельцям, котрі допомагали словом і ділом, підтримували, тим, хто долучається до розвитку округу, небайдужій активній молоді, громадським активістам за сумлінну працю та активну життєву позицію.

Після доповіді усі присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Жителі громади були активні, звучало чимало запитань,  на які,  відповідно до компетенції кожного, детально відповіли міський голова Іван Яцинин, заступники міського голови, керуючий справами міськвиконкому та староста. Окрім цього міський очільник ознайомив присутніх з перспективами розвитку округу та територіальної громади в цілому.

Мешканців громади цікавили питання у сфері земельних відносин, благоустрою, ремонту доріг, закладів бюджетної сфери та об’єктів інфраструктури,прокладання вуличного освітлення, будівництва спортивного та дитячого майданчиків, матеріально-технічного забезпечення школи обладнанням НУШ, надання послуг пасажирських перевезень  тощо.

На завершення для присутніх виступили аматори сільського будинку культури з програмою, присвяченою Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Увага! Звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади

Публікуємо звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади....

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони прав людини, законності,

Як уже повідомляли, у Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання п’ятої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій. Сьогодні, 12 лютого 2021 року, у Болехівській міській раді відбулося...

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь,

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація