Староста Козаківського старостинського округу відзвітував перед громадою про роботу за 2022 рік
23 лют, 2023 0 Коментарів 273 Перегляди

Староста Козаківського старостинського округу відзвітував перед громадою про роботу за 2022 рік

Вчора, 22 лютого 2023 року, відбувся звіт старости Козаківського старостинського округу Михайла Іваніва перед громадою за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Зібрання громади відбулось у сільському клубі. 
Участь у звіті взяв міський голова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків, депутатка Болехівської міської ради Надія Заляско.
    За пропозицією старости присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героя України, мешканця с. Козаківка Василя Гаїва  та всіх Героїв, що віддали своє життя в боротьбі з російською агресією. Староста відзначив, що 62 воїни з старостинського округу боронять нашу країну від окупанта.  
    Під час звіту Михайло Юрійович детально розповів про   роботу, яку спільно з громадою села проводили впродовж звітного періоду, а також ознайомив з планами, які не вдалося реалізувати через війну. Окремо зупинився на проведеній роботі для підтримки Збройних Сил України  спільно з депутатами міської ради, громадою сіл, працівниками ліцею, всіма небайдужими жителями громади.
    Відзначив староста про тісну співпрацю з службою у справах дітей міськвиконкому, міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради.
   Мешканців громади  особливо цікавили такі питання як ремонт доріг у 
Козаківці і Сукелі, вирубка лісу та  проведення реформи в  шкільній освіті.   
   Підсумовуючи звіт старости міський голова Іван Яцинин відповів мешканцям на запитання,  розповів які плани не вдалося втілили через російську агресію в Україні, поділився з мешканцями громади планами на перспективу щодо робіт у Козаківському старостинському окрузі, якщо звичайно  цьому буде сприяти  ситуація в країні.  Перший заступник міського голови Василь Юрочко також долучився до роз’яснення мешканцям громади на запитання щодо реформування Козаківського ліцею, вивезення деревини   дорогами громади ДП «Вигодське лісове господарство» та інших питань.
  На завершення староста подякував усім небайдужим мешканця громади, депутатам міської ради, які долучаються до проведення добрих справ, що стосуються розвитку старостинського округу та громади в цілому.    

Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука за період з 1 грудня 2020 року до 31 грудня 2022 року. Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин,...

Староста Міжрічанського старостинського округу відзвітувала перед громадою про роботу за рік

Стартувала звітна кампанія очільників старостинських округів Болехівської громади. Вчора, 20 лютого 2022 року, відбувся звіт старости Міжрічанського старостинського округу Лілії Герило перед громадою про проведену роботу у 2021 році. Зібрання...

Увага! Звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади

Публікуємо звіт старости Козаківського старостинського округу Болехівської територіальної громади....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація