Про забезпечення безпечних умов руху автотранспорту через Болехів йшлося на нараді у міського голови
05 гру, 2019 0 Коментарів 677 Переглядів

Про забезпечення безпечних умов руху автотранспорту через Болехів йшлося на нараді у міського голови

Сьогодні, 5 грудня 2019 року, під головуванням міського голови Богдана Мельника відбулася виробнича нарада з питань забезпечення безпечних умов руху автотранспорту через Болехів під час проведення робіт вздовж центральної дороги. У нараді взяли участь заступник начальника Долинського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Тимочко, начальник Болехівського ККП Геннадій Микитин, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех та представник ТОВ «Кулев-Інвест» Роман Богонос. 
Нагадаємо, у місті триває будівництво каналізаційних мереж вулицями Данила Галицького, Залізнична, Котляревського, Воїнів УПА, 24 Серпня, Гузіївська, Площа Івана Франка. Крім цього, на вул. Д. Галицького капітально ремонтують водогін. Виконавець робіт – ТОВ «КУЛЕВ-ІНВЕСТ» завершує роботи на ділянці вулиці Д.Галицького (до перехрестя з вулицею Залізничною). Для продовження робіт центральною частиною міста необхідно забезпечити безпечний проїзд автотранспорту, а в окремі дні й об’їзд ділянки, на якій  ведуться роботи. З відповідним листом підрядна організація звернулася до міського голови Богдана Мельника.
Учасники наради обговорили можливі варіанти забезпечення проїзду на автодорозі та об’їзду ділянки, де проводитимуться роботи. Зупинились також на встановленні необхідних дорожніх знаків, які запроваджуватимуть певні обмеження в русі та інформуватимуть водіїв про черговість проїзду, напрямок руху чи об’їзд. 
Щоб не створювати небезпечних умов на автошляху вирішили розділити роботи на два етапи. Найперше мережі прокладуть на відтинку дороги від перехрестя з вулицею Котляревського площею Івана Франка до перехрестя з вулицею 24 серпня. З метою організації дорожнього руху, забезпечення проїзду великогабаритного та великовагового транспорту на кілька днів (орієнтовно з 9 до 14 грудня) планують облаштувати об’їзд згаданої ділянки дороги. Автотранспорт спрямують вулицями Котляревського та 24 серпня. Для реалізації цього плану підрядна організація має розробити та погодити у відповідних обласних структурах деталізовану технологічну схему з об’їздом вищезазначеної ділянки дороги, де проводитимуться роботи. А також виготовити та встановити відповідні дорожні знаки. 
Відтак будівництво мереж продовжать на ділянці дороги від перехрестя з вулицею Залізничною до перехрестя з вулицею Котляревського. 
Про організацію руху автотранспорту на дорозі Гериня-Болехів у місцях прокладання мереж та хід проведення робіт Болехівська міська рада інформуватиме додатково.
Враховуючи зазначене, просимо водіїв з розумінням  поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтно-будівельних робіт. А також звертаємося з проханням до усіх учасників дорожнього руху враховувати дану інформацію, плануючи свої маршрути, та бути максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт: дотримуватись Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку.

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. Сьогодні, 2 грудня 2019 року, Богдан Мельник провів черговий прийом громадян. З метою оперативного надання кваліфікованої...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства,

Вчора, 18 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради

Сьогодні, 12 серпня 2019 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою....

0 Коментарів

Авторизація