Підготовка закладів освіти Болехівщини до нового 2023/2024 навчального року
11 сер, 2023 0 Коментарів 267 Переглядів

Підготовка закладів освіти Болехівщини до нового 2023/2024 навчального року

З метою своєчасного та якісного прийняття в експлуатацію закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 року  сьогодні, 10.08.2023 року під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулась нарада із керівниками закладів освіти Болехівської міської ради. Участь у нараді взяли начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник, т. в. о. начальника Долинського відділу Калуського районного відділу Державної установи «Івано-Франківського ОЦКПХ і МОЗ», лікар-епідеміолог Руслана Соловій; лікар-епідеміолог Долинського відділу Калуського районного відділу Державної установи «Івано-Франківського ОЦКПХ і МОЗ» Галина Гречишин та головний спеціаліст з цивільного захисту відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Василь Хромишин.

З метою забезпечення епідемічного благополуччя населення України та попередження інфекцій, керованих засобами специфічної профілактики, відповідно до рекомендацій  Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та міжнародної практики в Україні представники Долинського відділу Калуського районного відділу Державної установи «Івано-Франківського ОЦКПХ і МОЗ» наголосили на дотриманні календаря профілактичних щеплень здобувачами освіти та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учасників освітнього процесу щодо важливості колективного імунітету.

У ході наради обговорено питання щодо законодавчого, нормативно-правового врегулювання питань та виконання заходів, що направлені на забезпечення безпечного функціонування закладів освіти. 


- Задля організації освітнього процесу в очній формі навчання у закладах освіти Болехівщини необхідно продовжити відповідну роботу щодо утримання у закладах освіти об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту шляхом облаштування існуючих найпростіших укриттів та протирадіаційних укриттів, - зазначили представники управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради.


Крім того, керівники закладів освіти Болехівської міської ради проінформували про стан підготовки закладів освіти до опалювального сезону 2023/2024 рр., зокрема, про стан забезпечення паливною деревиною; запаси паливно-мастильних матеріалів для роботи генераторів у період відсутності електропостачання; повірку обладнання; готовність котелень; проведення налагоджувальних робіт у них та інше.


Підбиваючи підсумки наради, перший заступник міського голови Василь Юрочко зазначив, що на сьогоднішній день всі заклади освіти облаштовані захисними спорудами цивільного захисту та готові до початку нового навчального року, а також в основному забезпечені всім необхідним для сталого проходження опалювального сезону 2023/24рр.















Визначено переможця конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на

18 травня 2022 року, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося друге засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Болехівської територіальної громади. У...

Відбулося перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг

Сьогодні, 11 квітня 2022 року, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів. У її роботі взяли...

Про що говорили на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ?

30 жовтня 2019 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді відбудеться чергова 47 сесія Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Традиційно черговому пленарному засіданню передує робота у комісіях. Відтак, сьогодні, 28 жовтня 2019...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація