Про що говорили на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ?
28 жов, 2019 0 Коментарів 600 Переглядів

Про що говорили на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ?

30 жовтня 2019 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді відбудеться чергова 47 сесія Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Традиційно черговому пленарному засіданню передує робота у комісіях.
Відтак, сьогодні, 28 жовтня 2019 року, провела роботу постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою за участю депутатів Болехівської міської ради Олександра Пічкура, Олега Дьякуновича, Надії Заляско, а також секретаря міської ради Ігоря Герецького, головного спеціаліста відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталія Романишина, начальника управління освіти міськвиконкому Ігоря Сайка, начальника та спеціалістів відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдана Чеха, Уляни Юзьків, Леоніда Роїка, Мар’яни Вакілової, Ірини Савчин та Галини Васильків.
Під час засідання Віталій Романишин ознайомив присутніх з проєктом рішення міської ради «Про внесення змін до п. 15 Реєстру об’єктів нерухомого майна, що перебуває в комунальній власності територіальних громад Болехівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 30.04.2004 р. №52-12/04«Про затвердження Реєстру об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальних громад».
Про проєкт рішення міської ради щодо списання автомобіля розповів членам комісії начальник управління освіти міськвиконкому Ігор Сайко.
З роботою відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому за перше півріччя 2019 року ознайомив начальник відділу Богдан Чех.
Детально обговоривши всі питання порядку денного комісії, депутати вирішили погодити їх та подати на затвердження на засіданні міської ради.

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Сьогодні, 16 вересня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради

Сьогодні, 12 серпня 2019 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація