Про що говорили на останньому в цьому році пленарному засіданні
26 гру, 2019 0 Коментарів 726 Переглядів

Про що говорили на останньому в цьому році пленарному засіданні

24 грудня відбулась остання у цьому році сесія Болехівської міської ради. Депутати ухвалили місцевий бюджет на наступний рік, затвердили міську цільову Програму «Цукровий діабет» на 2020 рік на території Болехівської міської ради, Програму забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Болехівської міської ради на 2020-2025 роки, комплексну міську програму розвитку цивільного захисту Болехівської міської ради на 2020-2025 роки, підтримали рішення про безоплатну передачу новозбудованих у м.Болехові вуличних водогонів на баланс Долинського ВУВКГ та розглянули чимало інших питань.
«За» міський бюджет на 2020 рік одноголосно проголосували всі присутні 22 депутати міської ради. Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб під час доповіді розповіла всім присутнім про принципи та підходи формування дохідної та видаткової частин міського бюджету наступного року. Надалі за напрямками детально ознайомила з планами використання доведених коштів. Усі бажаючі мали змогу дізнатись у доповідачки та авторів проєкту, на які потреби і в якому обсязі планують витрачати кошти з міської казни, та отримати відповіді на питання, які їх цікавили. Насамперед, депутати хотіли з’ясувати, які дороги ремонтуватимуть у наступному році, чи буде поліція у Болехові, чи продовжуватимуть будівництво вуличного освітлення та централізованого водопостачання, можливість збільшення суми коштів для кожного депутата, передбачених Програмою виконання депутатських повноважень, де заплановано встановлення відеокамер на центральних вулицях міста тощо.
До слова, проєкт міського бюджету на 2020 рік попередньо обговорили на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів, а також під час громадських обговорень проєкту міського бюджету на 2020 рік.
У рішенні передбачається, що у 2020 році доходи до міського бюджету визначаються в сумі 135912300 гривень, у тому числі доходи загального фонду міського бюджету – 133365300 гривень та доходи спеціального фонду міського бюджету – 2547000 гривень. Дохідна частина прогнозних показників міського бюджету на 2020 рік розроблена на базі основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України, а також із застосуванням норм чинних Бюджетного та Податкового кодексів України та з урахуванням змін до бюджетного та податкового законодавства.
При здійсненні розрахунків обсягу доходів міського бюджету враховано динаміку надходжень податків та зборів за 2017-2018 роки та очікувані надходження за 2019 рік.
В даному проєкті враховані всі показники, які забезпечують життєдіяльність міста. 
Відтак депутати заслухали інформацію начальника відділу культури міськвиконкому Галини Іванишин про роботу установ культури Болехівського міськвиконкому за 2019 рік.
Під час пленарного засідання до Болехівської міської ради завітав колектив працівників культури Болехівщини. Щирими привітаннями та найкращими побажаннями з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим віншували міського голову Богдана Мельника та весь депутатський корпус. Побажали міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях, а також надії на краще майбутнє, стабільності і впевненості у завтрашньому дні! 
Позитивними були рішення обранців і при розгляді питань, що стосувалися надання матеріальної допомоги громадянам Болехівщини.
У ході засідання депутати міської ради підтримали ряд проектів, які стосувалися впорядкування земельних відносин. 

На постійній комісії міської ради з питань бюджету обговорили головний фінансовий документ міста на

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови 24 грудня 2019 року о 10.00 годині у кабінеті міського голови відбудеться чергове пленарне засідання 49 сесії Болехівської міської ради. Оскільки попередньо на засіданнях постійних комісій...

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 20 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді чергове засідання провела постійна комісія з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів за участю голови постійної комісії Марії Стельмах, секретаря...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови, 26 листопада 2019 року о 10.00 год. у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 48 сесії Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Передує...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація