Позачергове засідання міської ради не відбулося: чому
19 гру, 2023 0 Коментарів 177 Переглядів

Позачергове засідання міської ради не відбулося: чому

39-та позачергова сесія Болехівської міської ради, яку  міський голова Іван Яцинин скликав на 19 грудня 2023 року, не відбулася через відсутність кворуму. Для відкриття засідання не вистачило одного депутата. 

У залі була більшість депутатів – 21 із 26 обраних, однак для участі у пленарному засіданні зареєструвалися тільки 13 депутатів: Руслана Барабаш, Марія Гасяк, Ігор Герецький, Валерій Гутак, Надія Заляско, Богдан Качур, Зеновій Мандрик, Богдан Мельник, Олег Рожнятовський, Оксана Соболь, Ольга Соболь, Віктор Яцків, Василь Яцинин.

Цієї кількості депутатів було недостатньо для відкриття засідання та ухвалення рішень, сесія - не повноважна. Про це у залі Народного дому повідомив секретар міської ради Ігор Герецький. 

Він також наголосив, що депутати Руслана Петрюк, Ярослав Ходак та Зенон Макота спочатку мали намір брати участь у засіданні та зареєструвалися, а відтак відкликали свої підписи, зробивши відповідні записи у бланку реєстрації депутатів.

Ішні депутати, серед яких Алла Єфіменко,  Анатолій Височанський, Тетяна Ориник, Василь Клим, Тарас Лесів, Роман Петровський, Ігор Юзьків, Андрій Юсип, прибули у сесійний зал, але не реєструвалися для участі у позачерговій 39-й сесії міської ради.

Слід додати, що на порядок денний позачергового засідання було винесено 44 питання. Серед яких - затвердження бюджету громади на 2024 рік, зміни до бюджету на 2023 рік,  а також надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях для забезпечення  заходів з національної безпеки  і оборони України, пораненим військовослужбовцям на лікування та членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців; надання згоди на безоплатну передачу медикаментів волонтерам для військовослужбовців;  схвалення тексту Меморандуму про співпрацю та партнерство в сфері благодійної та волонтерської діяльності між Болехівською міською радою та Благодійною організацією «Благодійний фонд Волонтери Болехівщини» тощо.
.

Сесія Болехівської міської ради втретє не відбулася: депутати проігнорували засідання

Сьогодні, відповідно до розпорядження міського голови, мало відбутися четверте пленарне засідання 27 сесії Болехівської міської ради. Але, якщо минулі два засідання депутати перенесли, то цього разу просто не прийшли, кворуму не було. У залі...

Депутати саботують сесії, скликані міським головою, та дестабілізують ситуацію у громаді: втретє

У заручниках групи депутатів, які називають себе «опозицією», опинилася ціла громада. Вони втретє зривають засідання сесії та різними способами намагаються привести до зростання соціальної напруги у громаді, аби можна було взяти «кермо влади» у свої...

Через відсутність кворуму позачергове засідання 19 сесії Болехівської міської ради не відбулося

Відповідно до розпорядження міського голови від 04.04.2022 № 63-р сьогодні, 5 квітня 2022 року, була скликана позачергова 19 сесія Болехівської міської ради. Однак через відсутність кворуму сесія не була відкрита. Для участі у пленарному засіданні...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація