Відбулося перше у цьому році пленарне засідання Болехівської міської ради
21 січ, 2020 0 Коментарів 923 Перегляди

Відбулося перше у цьому році пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 21 січня 2020 року, відбулося перше у цьому році чергове засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Головував на сесії міський голова Богдан Мельник. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 18 депутатів міської ради. Участь у роботі пленарного засідання взяли також депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Черневий, а також керівники управлінь, відділів міськвиконкому, громадськість краю.
Свою роботу депутати розпочали із затвердження порядку денного. Після цього міські обранці внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік.
Відтак депутати обговорили та ухвалили проєкт рішення «Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Болехова земельної ділянки в ур. «Криве» із земель державної власності», з яким присутніх детально ознайомив начальник відділу – головний архітектор відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому Володимир Нідермаєр. У рішенні йшлося про передачу земельної ділянки площею 3,7470 га в ур. «Криве» за межами населеного пункту з державної у комунальну власність територіальної громади м.Болехова. Цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури   з наявними обмеженнями у використанні.
Активно обговорили присутні на пленарному засіданні депутати проєкти рішень «Про встановлення надбавки, матеріальних допомог та преміювання міського голови на 2020 рік» та «Про затвердження Положення про умови оплати праці, диференційовані показники та розміри преміювання керівників підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Болехова». Отримавши відповіді на додаткові питання, депутатський корпус підтримав вищезазначені проєкти. 
Позитивними були рішення обранців і при розгляді питань, що стосувалися надання матеріальної допомоги громадянам Болехівщини.
Депутатський корпус підтримав низку проєктів, які стосувалися впорядкування земельних відносин. 

Триває підготовка до першого у цьому році пленарного засідання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 21 січня 2020 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Передує пленарним...

Відбулося чергове засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин

Сьогодні, 15 січня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося засідання комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин. Участь у ньому взяли голова постійної комісії Валерій...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Авторизація