За кошти міського бюджету в Болехові збудували новий водопровід
23 жов, 2020 0 Коментарів 912 Переглядів

За кошти міського бюджету в Болехові збудували новий водопровід

Упродовж останніх років у нашому регіоні спостерігається тенденція падіння рівня ґрунтових вод, що в свою чергу призводить до обміління колодязів у приватних господарствах. Жителі окремих мікрорайонів міста потерпають від нестачі питної води у криницях. 

Протягом 2016-2019 років за рахунок коштів місцевого бюджету цю проблему вдалося вирішити на вулицях С.Стрільців, Волоській, Стрийській, Мельничука, частково на вулиці Старобанській. А в цьому році новий водопровід проклали від перехрестя вулиць Довжанської і Мандрика до перехрестя вулиці Шухевича з вулицею О.Пчілки. Загальна протяжність гілки водогону 800 метрів, діаметр поліетиленової труби 90 мм. 
Замовником робіт був Болехівський комбінат комунальних підприємств, який виготовляв  проектно-кошторисну документацію та проводив відкриті торги у системі публічних закупівель ProZorro.

«На окремих вулицях міста була проблема із водою, в багатьох криницях пересихала вода й люди були змушені викручуватись, як могли. З цією проблемою представники громади прийшли до мене з колективним зверненням. Щоб вирішити проблему та допомогти людям ми спрямували з міського бюджету понад 270 тисяч гривень на будівництво нового централізованого водопроводу. Водогін проклали із високоякісної поліетиленової труби. Тож я впевнений, що новозбудована ділянка водопроводу послужить не одному поколінню болехівчан», - зазначає Богдан Мельник.

Новий водогін вирішить проблему забезпечення водою для багатьох мешканців громади, які на даний час не мають можливості користуватися послугами централізованого водопостачання.

На вулицях міста встановили сучасне LED-освітлення

Нове вуличне освітлення в місті із сучасними світлодіодними cвітильниками встановили на вулицях Коновальця, С.Стрільців, Хмельницького, Церковній. Це близько 4,5 кілометра нової мережі. «Сучасне освітлення – це безпека руху, безпека на вулицях, це...

Міський голова Богдан Мельник обговорив проблемні питання Болехівщини та шляхи їх вирішення із

Нещодавно міський голова Богдан Мельник зустрівся із начальником управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації Стебницьким Володимиром Мироновичем з метою обговорення найважливіших проблемних питань Болехівщини. Під...

Відбулося засідання бюджетної комісії

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 7 липня 2020 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Передує пленарним засіданням робота депутатів Болехівської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація