Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради
22 січ, 2021 0 Коментарів 477 Переглядів

Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради

Традиційно, перед черговими пленарними засіданнями Болехівської міської ради, свою роботу проводять постійні комісії міської ради, під час яких депутати обговорюють питання, які виносять на розгляд пленарного засідання.
Сьогодні, 22 січня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у її роботі взяли голова постійної комісії Анатолій Височанський, секретар комісії Надія Заляско, депутат міської ради Тарас Лесів, начальник Державного пожежно-рятувального поста м.Болехова 10 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Олег Баняс, начальник Болехівського комбінату комунальних підприємств Геннадій Микитин, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех, головна спеціалістка, еколог відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому, депутатка міської ради Уляна Юзьків, головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин.
Відповідно до порядку денного члени комісії обговорили проєкт рішення про намір передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Болехова та включення об’єкта нерухомого майна до Переліку другого типу; ознайомилися з Програмою підтримки співвласників багатоквартирних будинків на території міста Болехова на 2021 рік та комплексною Програмою забезпечення пожежної та техногенної безпеки Болехівської міської ради на період 2021-2025 років.
У ході засідання депутати цікавилися, які кошти передбачені на виконання заходів програм та порядком їх розробки; які об’єкти на території Болехівської міської ради відносяться до техногенно-небезпечних; які послуги надає жителям будинків на вул.Д.Галицького ОСББ ТзОВ «Долина-Сервіс»; діяльністю ТзОВ «Завод будівельних матеріалів» тощо.
Обговоривши вищезазначені проєкти рішення, члени комісії вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні міської ради, яке відбудеться 26 січня 2021 року у Народному домі м.Болехова.

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної

Традиційно, перед черговими пленарними засіданнями Болехівської міської ради, свою роботу проводять постійні комісії міської ради, під час яких депутати обговорюють питання, які виносять на розгляд пленарного засідання. Відтак сьогодні, 16 грудня...

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства,

Вчора, 18 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Авторизація