Негода не вщухає: закликаємо мешканців громади приєднатися до усунення наслідків снігопаду
11 лют, 2021 0 Коментарів 1 055 Переглядів

Негода не вщухає: закликаємо мешканців громади приєднатися до усунення наслідків снігопаду

Снігопад не зупинявся всю минулу ніч, а вдень інтенсивність опадів тільки збільшилась. Такі ж складні погодні умови збережуться і впродовж цієї ночі.
За словами міського голови Івана Яцинина, влада докладає чимало зусиль, щоб забезпечити розчистку снігу на території громади.
«Наші комунальники роблять все, що в їхніх силах. Вся техніка та працівники підприємства працюють у посиленому режимі вже два дні. Щоб дороги були в доброму стані ми залучаємо не тільки комунальну техніку, а й додаткову – техніку приватних підприємств та організацій. На допомогу нам відгукнулося чимало підприємців і простих громадян, за що їм велика подяка. І якщо є ще небайдужі, які розуміють ситуацію та хочуть допомогти місту, будемо щиро вдячні», - зазначає міський голова Іван Яцинин.
Пріоритет у розчистці від снігу – на центральних комунальних вулицях та дорогах, після чого спецтехніка приступить до роботи на другорядних дорогах. Малогабаритна техніка прибирає площі, пішохідні доріжки. Двірники розчищають автобусні зупинки, пішохідні зони, тротуари. 
Але за прогнозами синоптиків, найближчі дні будуть непростими, збережеться сніжна та морозна погода. Тому маємо організуватись і разом допомогти комунальникам. Закликаємо всіх небайдужих мешканців громади долучитись до прибирання вулиць від снігу. Велике прохання до всіх власників бізнесу та інших організацій вийти на вулиці і прибрати сніг біля своїх офісів, магазинів та кафе. Просимо мешканців багатоквартирних будинків, ОСББ організуватись і розчистити сніг біля ваших помешкань.
Звертаємо увагу водіїв на те, щоб не залишали авто на узбіччях, не паркувались на пішохідних зонах, бо це заважає роботі спецтехніки.

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

Болехівчан турбує підвищення тарифів на комунальні послуги

З цими та іншими питаннями сьогодні, 21 січня 2021 року, прийшли жителі міста до міського голови Івана Яцинина. Під час зустрічі жителі міста порушували питання необхідності зниження ціни на газ для населення, висловлювали невдоволення рахунками за...

Міський голова Іван Яцинин провів нараду з питань уточнення проєктної документації щодо продовження

Як ми вже повідомляли раніше, триває уточнення проєктної документації щодо проходження об’їзної дороги на графічних матеріалах генерального плану міста. У ході виготовлення проєкту відводу земельної ділянки під полотно вищезазначеної дороги було...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація