Робоча зустріч у міського голови
11 бер, 2021 0 Коментарів 1 033 Перегляди

Робоча зустріч у міського голови

Вчора, 10 березня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина, голови Калуської районної ради Михайла Лавріва, радника голови Калуської районної ради Віталія Крохти та депутата Калуської районної ради, директора Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Юрія Черневого. Метою візиту стало знайомство з Болехівщиною, її соціально-економічним розвитком та обговорення перспектив на найближчі роки.
 У ході розмови керівники зупинилися на проблемах Болехівської територіальної громади та пріоритетних завданнях, які потребують першочергового вирішення. Перш за все говорили про стан доріг та перспективи залучення коштів на капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування місцевого обласного значення Гериня-Болехів, Болехів-Козаківка та Болехів-Міжріччя.      
Поспілкувалися також про незручності, які виникають у повсякденному житті мешканців міста через відсутність водопровідних та каналізаційних мереж у місті та перспективи продовження їх будівництва. 
Обговорили під час зустрічі питання майбутньої діяльності закладів освіти у розрізі реформи освіти та необхідність створення академічних та професійних ліцеїв. Зупинилися на проблемі освітніх закладів, які розташовані у гірських районах та в яких навчається невелика кількість учнів, що спричиняє додаткові видатки і, відповідно, недостатній рівень освітньої субвенції. 
Окрім цього, керівник району поцікавився діяльністю медичних закладів Болехівщини у ході реформи системи охорони здоров'я.
На завершення зустрічі міський голова Іван Яцинин висловив сподівання на злагоджену роботу та плідну співпрацю з районною радою. «Зараз, зі створенням громад, відкриваються нові перспективи і можливості. Громада може скеровувати кошти на будівництво нових та капітальний ремонт об’єктів, покращення стану доріг, на освіту та медицину. Але лише завдяки злагодженій співпраці можна досягти кращого результату щодо покращення інфраструктури краю на благо спільних інтересів жителів громади», – звернув увагу міський голова м.Болехова Іван Яцинин.
У свою чергу голова Калуської районної ради зауважив, що у межах своєї компетенції сприятиме вирішенню питань, з якими до нього звертатимуться.  

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним депутатом Олександром Матусевичем

Сьогодні, 24 лютого 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом України Олександром Матусевичем. Під час спілкування було підбито підсумки співпраці за минулий рік та окреслено плани на поточний. У зустрічі...

Робоча зустріч з метою подальшої спільної діяльності

Співпраця з державними установами, підприємствами та організаціями, які діють на території ради, є одним з основних пріоритетних завдань місцевих органів влади. З метою обговорення подальшої співпраці, сьогодні, 8 лютого 2021 року, відбулася робоча...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація