У центрі міста встановлять модульну вбиральну
11 бер, 2021 0 Коментарів 986 Переглядів

У центрі міста встановлять модульну вбиральну

Проблема відсутності громадських вбиралень у місті давно на часі. Про неї говорили і представники влади, і громадськість, і гості краю. Однак з різних на те причин вирішити її досі не вдалося. 
Тож міський голова Іван Яцинин акцентував увагу відповідальних посадових осіб, що до зауважень та проблем громадян треба дослухатись, а тим більше, коли це стосується створення комфортних умов для жителів та гостей громади.
За його дорученням нещодавно було досягнуто домовленостей з підрядною організацією на встановлення громадського туалету модульного типу у центральній частині міста. 
На разі фахівці вивчають територію центральної частини міста та розглядають різні варіанти щодо подальшого встановлення вбиральні. Серед основних локацій для розміщення туалету – територія між магазинами «Любокс» та «Копійочка». 
Спеціалісти обрали цю земельну ділянку виходячи з того, що зовсім поруч – зупинки громадського транспорту, великі торговельні комплекси, міський ринок. У літню пору року тут буває велика кількість людей, оскільки неподалік – річка, молодь прогулюється у центральній частині міста. Тому про необхідність встановлення тут вбиралень переконувати не доводиться.
За своїми технічними характеристиками модульна громадська вбиральня – це туалетна кабіна для тимчасового користування, обладнана санітарно-технічними приладами для задоволення природних потреб людини. Розмір кабіни: 4,5 м на 2,4 м.

Ліквідовуємо наслідки снігопаду спільними зусиллями

У зв’язку з несприятливими погодними умовами впродовж останніх декількох днів, на території Болехівщини було організовано прибирання та розчищення від снігу доріг комунальної власності, тротуарів, а також територій зупинок громадського транспорту у...

Болехівчан турбує підвищення тарифів на комунальні послуги

З цими та іншими питаннями сьогодні, 21 січня 2021 року, прийшли жителі міста до міського голови Івана Яцинина. Під час зустрічі жителі міста порушували питання необхідності зниження ціни на газ для населення, висловлювали невдоволення рахунками за...

У Болехові додатково встановлять 9 камер відеоспостереження

Нещодавно на майданчику електронної системи публічних закупівель ProZorro завершено тендерну закупівлю на придбання обладнання для системи відеоспостереження. Участь у закупівлі взяли 6 учасників. За результатами розгляду та оцінки тендерної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація