У Болехові продовжать будівництво каналізаційної мережі
30 бер, 2021 0 Коментарів 1 282 Перегляди

У Болехові продовжать будівництво каналізаційної мережі

Рішенням четвертої сесії Івано-Франківської обласної ради від 19.02.2021 № 70-4/2021 затверджено перелік природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок планових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. До нього увійшло 125 об’єктів, які фінансуватимуться з обласного бюджету у цьому році.
Болехівському міському бюджету також спрямовані кошти на будівництво каналізаційної мережі від перехрестя вул. Кобилянської по вул. Д. Галицького, 122-А, 126, 128, 130, Болехівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації). Роботи проведуть цьогоріч, для цього виділили 900 тисяч гривень.
Треба додати, що кошти виділені з обласного бюджету на офіційні  запити Болехівської міської ради та при безпосередній підтримці депутата Івано-Франківської обласної ради від політичної партії "Європейська солідарність", члена виконавчого комітету Болехівської міської ради Юрія Мазура.
На черговій 7 сесії Болехівської міської ради відповідні зміни були внесені в бюджет Болехівської міської ради на 2021 рік. У доходах міського бюджету врахована субвенція з обласного бюджету.

Ознайомитися з переліком всіх об’єктів Прикарпаття, які фінансуватимуться з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році, можна на сайті Івано-Франківської обласної ради за посиланням:

Світлина: з архіву міської ради

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної

Сьогодні, 26 березня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у її роботі взяли секретар міської ради Ігор...

Відбулося позачергове пленарне засідання міської ради

Сьогодні, 15 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася позачергова VІ сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати...

Депутати не погодили зміни до міського бюджету, які стосувалися господарської діяльності

На черговій сесії Болехівської міської ради депутати не погодили розподіл коштів міського бюджету на господарську діяльність у територіальній громаді. А це і ремонт вулиць, і вуличне освітлення, і будівництво водогону, і перекриття даху. За словами...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація