Робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом Олександром Матусевичом
23 кві, 2021 0 Коментарів 876 Переглядів

Робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом Олександром Матусевичом

Сьогодні, 23 квітня 2021 року, з робочим візитом на Болехівщину завітав народний депутат України Олександр Матусевич. 

Щоб обговорити перспективи розвитку медичної галузі на Болехівщині, міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним обранцем на базі КНП «Болехівська центральна міська лікарня». У зустрічі також взяв участь  директор комунального підприємства Любомир Парахоняк.

Під час візиту до лікарні керівники обговорили стан справ у сфері охорони здоров’я на території громади, розглянули можливість підвищення якості надання медичних послуг населенню шляхом покращення матеріально-технічної бази закладу. Мова йшла, зокрема, про необхідність придбання  відеогастроскопа, який допоможе проводити діагностичне обстеження шлункового-кишкового тракту пацієнтів.

У ході розмови міський голова Іван Яцинин також порушив низку найбільш актуальних питань громади, вирішення яких потребує підтримки та допомоги народного обранця. Серед них - потреба в ремонті доріг загального користування, зокрема завершення капітального ремонту дороги Гериня-Болехів. 
 
Народний депутат зазначив, що це питання перебуває на його контролі і запевнив, що вже найближчим часом відповідальний структурний підрозділ облдержадміністрації оголосить тендер на завершення капітального ремонту автодороги Гериня-Болехів.

Загалом зустріч пройшла конструктивно і по-діловому. Голова громади Іван Яцинин висловив надію на співпрацю та допомогу у вирішенні проблемних питань для якісного функціонування громади. Народний депутат Олександр Матусевич своєю чергою пообіцяв продовжувати традицію зустрічей з керівництвом міста та підтримку громаді.

Робоча зустріч у міського голови

Вчора, 10 березня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина, голови Калуської районної ради Михайла Лавріва, радника голови Калуської районної ради Віталія Крохти та депутата Калуської районної...

Міський голова провів робочу нараду із медиками

У середу, 24 лютого, міський голова Іван Яцинин провів робочу нараду із медичними працівниками КНП «Болехівська центральна міська лікарня». Зустріч відбулася у приміщенні міської лікарні. Участь у нараді взяли заступниця міського голови Ілона...

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним депутатом Олександром Матусевичем

Сьогодні, 24 лютого 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом України Олександром Матусевичем. Під час спілкування було підбито підсумки співпраці за минулий рік та окреслено плани на поточний. У зустрічі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація