Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради
25 травень, 2021 0 Коментарів 563 Перегляди

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 25 травня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулося пленарне засідання дев’ятої сесії міської ради VIII скликання, яке провів міський голова Іван Яцинин. До порядку денного включено 66 питань. Робота сесії тривала близько 4 годин.
Розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передували обговорення та робота депутатів і працівників виконавчого комітету безпосередньо на засіданнях постійних комісій міської ради та Погоджувальної ради.
Перш за все, за пропозицією депутатів міської ради, заслухали та обговорили питання про роботу ТзОВ фірми «Долина-сервіс», яка обслуговує багатоквартирні житлові будинки у Болехові.
Після цього депутати внесли зміни до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2021 рік та затвердили звіт бюджету міської територіальної громади за І квартал 2021 року. Зміни до бюджету передбачають спрямування 10000 гривень на поточний ремонт Церкви Святої Великомучениці Параскеви УГКЦ у м. Болехові; 15000 гривень - на придбання офісних меблів у приміщення центру надання адміністративних послуг; 15000 гривень – на придбання системного кондиціювання повітря (кондиціонер) для забезпечення безпечної роботи інформаційно-телекомукаційної системи «Державний реєстр виборців». Окрім цього доповнено перелік доріг комунальної власності вулицями Млинарська, Коперника, Лісна, О.Степанівни, на яких планують провести поточний ремонт у 2021 році. 
Відтак внесли зміни до Регламенту Центру надання адміністративних послуг Болехівської міської ради та затвердили звіт про виконання фінансових планів КНП «Центр первинної медичної допомоги» та КНП «Болехівська ЦМЛ» Болехівської міської ради за I квартал 2021 року. Отримало підтримку й рішення щодо упорядкування структури виконавчих органів Болехівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів.
У ході засідання депутати Болехівської міської ради ухвалили проєкти рішень про надання матеріальних допомог, а на завершення розглянули земельні питання та проголосували за відповідні рішення.

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 30 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася VІІ сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 22 депутати міської...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 22 грудня 2020 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 2 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 21 грудня, у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація