На черговому засіданні виконавчого комітету погодили розмір плати за навчання у Болехівській дитячій школі мистецтв та Болехівській художній школі на 2021-2022 навчальний рік
29 лип, 2021 0 Коментарів 1 051 Перегляд

На черговому засіданні виконавчого комітету погодили розмір плати за навчання у Болехівській дитячій школі мистецтв та Болехівській художній школі на 2021-2022 навчальний рік

Сьогодні, 29 липня 2021 року, перший заступник міського голови Василь Юрочко провів засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли 10 членів виконкому, а також керівники управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради, громадськість міста.
До порядку денного виконавчого комітету було включено 17 проєктів рішень.
Перш за все члени виконавчого комітету затвердили склад комісії щодо зарахування, переведення і відрахування дітей у закладах дошкільної освіти Болехівської міської ради, а також ухвалили рішення про проведення конкурсу на посаду директора Поляницької ЗОШ І-ІІІ ст. Болехівської міської ради.
У ході засідання обговорили та підтримали проєкти рішень про погодження розміру плати за навчання, встановлення переліку пільг та документів для отримання пільг в Болехівській дитячій школі мистецтв та в Болехівській художній школі на 2021-2022 навчальний рік. Відповідно до проєкту рішення діти, місце проживання яких зареєстровано в межах Болехівської міської територіальної громади платитимуть 400.00 грн. за навчання на фортепіано, баяні, акордеоні, гітарі, скрипці, бандурі; 350.00 грн. –на духових інструментах, хореографії. Діти, місце проживання яких зареєстровано за межами Болехівської міської територіальної громади - 1080.00 грн. (фортепіано, баян, акордеон, гітара, скрипка, бандура, духові інструменти, хореографія). За навчання у художньому відділі Болехівської художньої школи діти, місце проживання яких зареєстровано в межах Болехівської міської територіальної громади, у 2021-2022 навчальних роках платитимуть 350.00 грн.; діти, місце проживання яких зареєстровано за межами Болехівської міської територіальної громади - 1080.00 грн.
Проєктами рішень передбачено також перелік пільг та документів, необхідних для отримання пільг з оплати за навчання. Встановлено 50% пільгу по платі за навчання для дітей із багатодітних сімей, дітей з малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю, дітей-напівсиріт; 100% пільгу - для дітей, батьки яких є учасниками бойових дій, безпосередньо брали участь в антитерористичній операції чи операції об’єднаних сил, забезпеченні її проведення і захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування.
Відтак члени виконавчого комітету надали дозвіл на облаштування кишені для зупинки автобусів на вулиці Шевченка в мікрорайоні новобудов у селі Гузієві та погодили тимчасове розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. 
Без доповнень та зауважень члени виконкому проголосували за створення Комітету з питань безперешкодного життєвого середовища для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. 
Також виконавчий комітет прийняв рішення дозволити видалення зелених насаджень, зазначених в актах обстежень, відповідно до звернень громадян. 
Під час засідання розглянули також рішення щодо захисту прав дітей.
З усіх питань порядку денного ухвалили рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Болехівської міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли 16членів виконкому, а також керівники управлінь та відділів міськвиконкому. До порядку денного...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 січня 2021 року, відбулося друге засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Участь в засіданні виконавчого комітету міської ради взяли...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 вересня 2020 року, під головуванням міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок денний було...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація