Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому
16 сер, 2021 0 Коментарів 673 Перегляди

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 16 серпня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада за участю заступників, старост старостинських округів, керівників управлінь, відділів міськвиконкому. 
У ході наради керівники структурних підрозділів міськвиконкому проінформували міського голову про проведену роботу, виконання доручень, наданих у ході діяльності, та про плани на поточний період. 
Про стан захворюваності на COVID-19 на території Болехівської міської ради та хід проведення вакцинації жителів Болехівської територіальної громади, медичних та педагогічних працівників проінформувала в.о. директора КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Ірина Корпан.
Начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник розповів про хід підготовки закладів освіти Болехівської територіальної громади до початку нового навчального року та до початку опалювального періоду 2021-2022 років.
Начальниця відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків повідомила присутнім про підготовку до Міжнародного бойківського інвестиційного форуму, запросила до участі у проєкті «Найгарніше українське село» та у регіональній науково-практичній конференції «Терени Східної Бойківщини. Хто такі бойки?», яка відбудеться 27.08.2021 у місті Долині. 
Після доповідей учасників наради міський голова Іван Яцинин особисто проаналізував роботу кожного структурного підрозділу та звернув увагу на проблемні питання, які потребують негайного реагування. Насамперед йшлося про активізацію роботи кожної бюджетної установи у частині надання якісних послуг, оперативного розгляду звернень громадян, створення сприятливих умов для якісного виконання робіт та задоволення потреб населення. 
Окрема увага у ході наради була приділена підготовці і відзначенню Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України. Першому заступнику міського голови Василю Юрочкові доручено тримати на особливому контролі діяльність комбінату комунальних підприємств щодо дотримання у належному санітарному стані вулиць громади та місць масового відпочинку. Керівникам підприємств і установ різних форм власності необхідно до свят упорядкувати будівлі та прилеглі до них території. Нагадаємо, що основні заходи у місті та селах громади відбудуться 22 та 24 серпня.
Міський голова наголосив на необхідності нарощувати темпи вакцинації проти COVID-19 задля протидії поширенню коронавірусної інфекції та доручив керівникам управлінь, відділів, установ та організацій міської ради, старостам старостинських округів Болехівської територіальної громади активізувати проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення.  
На завершення керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків повідомив присутніх, що чергове засідання виконавчого комітету відбудеться 31 серпня 2021 року, а також закликав усіх дотримуватися вимог виконавської та трудової дисципліни.
За результатами наради керівники управлінь та відділів міськвиконкому отримали доручення до виконання в межах своїх повноважень.

Іван Яцинин: у зв’язку зі складними погодними умовами та погіршенням епідситуації усі установи,

Сьогодні, 15 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду із своїми заступниками та керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У ході наради керівники структурних підрозділів міськвиконкому прозвітували про проведену...

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь,

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація