Іван Яцинин:  у зв’язку зі складними погодними умовами та погіршенням епідситуації усі установи,  відділи  та служби повинні працювати у посиленому режимі
15 лют, 2021 0 Коментарів 729 Переглядів

Іван Яцинин: у зв’язку зі складними погодними умовами та погіршенням епідситуації усі установи, відділи та служби повинні працювати у посиленому режимі

Сьогодні, 15 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду із своїми заступниками та керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. 
У ході наради керівники структурних підрозділів міськвиконкому прозвітували про проведену роботу, виконання доручень, які були надані напередодні, та про плани на поточний тиждень. 
Директор КНП «Болехівська центральна міська лікарня» Любомир Парахоняк повідомив про хід проведення ремонту в приміщенні рентгенкабінету та підготовку документації для запуску обладнання у роботу. 
Про стан загальної епідемічної ситуації на території Болехівської міської ради доповіла директорка КНП «Центр первинної медичної допомоги» Ольга Соболь. Вона зазначила, що спостерігається ріст захворюваності населення Болехівської міської ради в цілому.
Про стан організації дистанційного навчання в освітніх закладах ради розповів начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник.
Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила присутніх із станом виконання міського бюджету за січень 2021 року та звернулася до заступників міського голови з проханням вживати додаткових заходів до власників та орендарів земельних ділянок з метою погашення заборгованості щодо сплати земельного податку до міського бюджету. 
Відтак  секретар міської ради Ігор Герецький звернув увагу на необхідності звітування замовників та розробників міських програм про їх виконання за минулий рік. Керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків закликав присутніх з метою економії бюджетних коштів споживати енергоносії відповідно до передбачених лімітів на поточний місяць.
На нараді також обговорили проблемні питання у різних сферах життєдіяльності міста, які потребують негайного реагування.

На завершення наради міський голова Іван Яцинин зазначив, що за  прогнозами метеорологів найближчих п’ять днів на Прикарпатті збережеться сніжна та морозна погода з поривами вітру. Тому влада має тримати ситуацію під максимальним контролем,  установи,  відділи   та служби повинні працювати у посиленому режимі. Іван Васильович наголосив, що свої обов’язки щодо прибирання снігу на прилеглих територіях до приватних підприємств, ресторанів, кафе, магазинів, інших об’єктів торгівлі, будинковолодінь мають виконувати їхні керівники та власники. Тоді комунальні служби зможуть зосередити більше уваги на комунальних дорогах та вулицях.
За підсумками наради міський голова доручив відповідальним особам у межах своїх повноважень здійснювати моніторинг та контроль за ситуацією із захворюваністю на коронавірус і розчисткою міста від снігу. 

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь,

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 3 червня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у її роботі взяли голова постійної комісії Марія...

0 Коментарів

Авторизація