Болехівська міська рада бере участь у конкурсі від УКФ та конкурсі грантів щодо системної підтримки МСП
04 лют, 2022 0 Коментарів 397 Переглядів

Болехівська міська рада бере участь у конкурсі від УКФ та конкурсі грантів щодо системної підтримки МСП

Днями працівники відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому для участі в конкурсах подали два проєкти: «Створення культурно-туристичного маршруту «Шляхами Наталії Кобринської в Болехові» на Український культурний фонд та «Громади Прикарпаття – на шляху до ІТ - бізнесу» на конкурс грантів щодо системної підтримки малого і середнього підприємництва в рамках проекту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що реалізує GIZ за фінансуванням ЄС та уряду Німеччини.

Проєкт «Створення культурно-туристичного маршруту «Шляхами Наталії Кобринської в Болехові» підготували працівниками відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому спільно з працівниками Музею історії м. Болехова ім.Р.Скворія та подали на участь у конкурсній програмі Культура. Регіони від Українського культурного фонду за напрямком ЛОТ1. Локальна культура.

Метою проєкту є збереження, популяризація історико-культурної спадщини та підвищення туристичної привабливості Болехівщини. Створення даного культурно-туристичного маршруту із використанням новітніх цифрових технологій допоможе донести до підростаючого покоління, населення, туристів відомості про визначну постать - Наталію Кобринську, яка проживала  на території нашої громади понад 30 років та прославила її своєю творчістю, громадською діяльністю.

Також подано заявку «Громади Прикарпаття – на шляху до ІТ - бізнесу» на участь у конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва, який є частиною проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що реалізує GIZ за фінансуванням ЄС та уряду Німеччини. Заявник - Болехівська міська рада, співзаявник – Калуська міська рада.

Метою проєкту є створення умов для розвитку ІТ - підприємництва на теренах Болехівської та Калуської територіальних громад, надання доступу потенційним та діючим підприємцям до кращих практик бізнес-навчання, вплив на розвиток ІТ-екосистеми, яка заохочуватиме молодих фахівців залишатися на місцях та створювати ІТ- продукти і власні бізнеси, формування мережі партнерств для подальшого підвищення рівня ІТ – освіти та навчання з он-лайн взаємодії (комунікації) з державними  інформаційними майданчиками.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. До порядку денного було внесено 13 питань. У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів...

Освітньо-практична програма для фахівців у сфері просторового планування та представників місцевого

Сьогодні, 18 грудня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з представником Програми «SPACES», яка фінансується ЄС, місцевим бізнесменом Групи компаній «ББМ» Володимиром Петрівим. Участь у...

Триває підготовка до чергової другої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 04.12.2020 року № 220 «Про скликання чергової 2 сесії Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання», 22 грудня 2020 року у Народному домі м.Болехова відбудеться...

0 Коментарів

Авторизація